SEB bankas informuoja apie svarbius pokyčius, kurie palies kiekvieną: vieni šiuos pakeitimus pasitinka plojimais, kiti to tiesiog nekenčia

SEB

Pranešimas spaudai

2023-11-10, 17:20

9 komentarai (-ų)

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Be stabilaus internetinio puslapio veikimo svarbu ir tai, jog lankytojai bei vartotojai jame rastų viską, ko jiems reikia, o taip pat būtų ir patogu naudotis.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
SEB bankas informuoja apie svarbius pokyčius, kurie palies kiekvieną: vieni šiuos pakeitimus pasitinka plojimais, kiti to tiesiog nekenčia

SEB pradeda laipsnišką savo interneto banko atnaujinimą. Bus atnaujintas interneto banko dizainas, diegiamos naujos funkcijos. Klientams naudotis atnaujinamu interneto banku taps paprasčiau ir patogiau.

„Atsižvelgdami į klientų poreikius, pageidavimus ir pasiūlymus, pradedame SEB interneto banko atnaujinimo procesą. Jau dabar klientai gali patys išbandyti palaipsniui tobulinamą interneto banką bei susipažinti su įgyvendintais pokyčiais“, – teigia SEB banko valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Eglė Dovbyšienė.

SEB bankas, atlikęs pirmuosius interneto banko pakeitimus, šiuo metu yra atnaujinęs prisijungimo puslapį, kuris nuo šiol bus vienas ir privatiems, ir verslo klientams. Interneto banko meniu papildytas paieškos laukeliu ir perkeltas į kairę pusę, kad klientai greičiau rastų reikalingas funkcijas. Taip pat pridėta galimybė pasirinkti šviesią arba tamsią ekrano temą.

„Interneto banke nuo šiol klientai ras ir virtualų konsultantą, kuris padės atsakyti į rūpimus klausimus. Didelį dėmesį skyrėme interneto banko prieinamumui, kad atnaujinimai atitiktų Žiniatinklio turinio prieinamumo gairių (angl. Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) standartus, ir jais naudotis galėtų žmonės su negalia“, – pažymi E. Dovbyšienė.

Perėjimas prie naujojo interneto banko vyks palaipsniui – šiuo metu SEB banko klientai gali naudotis ir senuoju, ir atnaujinamu interneto banku. Minėtus pakeitimus banko klientai gali rasti atnaujinamoje interneto banko versijoje.

Išsamią informaciją apie atnaujinamą interneto banką galima rasti oficialioje SEB banko svetainėje.

9 komentarų

Koks skirtumas

Man atrodo jūs ne interneto banką keisti reikia ,o bendravimą su klientais ir jų poreikiais . Jūs be mūsų ,niekas. Jei toliau taip bendrausite ir isradinesite jau išrasta dviratį toli nenueiste.

Marius

Galiu pasakyti taip - pats šlykščiausias dalykas yra tai, kai pradedami trinti komentarai. Iškarto parodo koks silpnas ir nesugebantis kritikos priimti yra autorius (ar kas kitas kas čia tuo trinimu užsiima). Važiuojate sėkmingai dugnan. Kai atradau šį portalą dar tikėjausi, kad va kažkas naujo šviežio vertas dėmesio atsirado. Bet deja kuo toliau tuo labiau pradeda yla lysti iš maišo ir rodyti, kad tai tik eilinis geltonos spaudos lygio puslapėlis.

Česlovas

Man ,,Seb bankas" vagia iš mano sąskaitos ir toliau pinigus per užsakytą ir įgyvendinta korumpuotą, antikonstitucinį ,,Pensijų kaupimo įstatymą".
Diegiamos naujovės ,,Seb banke" yra tik noras visiškai valdyti banko kliento sąskaitą ir nieko daugiau.

Albertas

Matau jau su savo pasiulymais dasivijot Amerika,JK.Reikia nuo pragyvenimo lygio pradeti.jeigu invalidumas 269er menesiui,iš kur gali buti internetas,kompiuteris,išmanusis tlf.,ar planšete?jiems reikalingas atnaujinimas,remontas!Tai gal nesamoniu negirksekit...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas