SEB klientai šiandien susidurs su laikinais nepatogumais: bankas siunčia perspėjimą, į kurį sureaguoti turėtų kiekvienas SEB klientas

SEB

Pranešimas spaudai

2023-10-23, 13:44

0 komentarų

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Šiandien, pirmadienį, tam tikrus pakeitimus ketina atlikti Lietuvos bankas, o tai palies ir dalį lietuvių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
SEB klientai šiandien susidurs su laikinais nepatogumais: bankas siunčia perspėjimą, į kurį sureaguoti turėtų kiekvienas SEB klientas

SEB banko atstovai praneša, jog Lietuvos bankui atliekant mokėjimų pagal telefono numerį sistemos pakeitimus, spalio 23 dieną, pirmadienį, nuo 20.00 val. vakaro iki 00.30 val. nakties neveiks mokėjimai, atliekami mobiliojoje SEB banko programėlėje pagal gavėjo telefono numerį.

Pažymima, jog tuo metu pervesti pinigus interneto banke ir mobiliąja programėle galėsite įvedę gavėjo sąskaitos numerį. SEB atkreipia dėmesį, jog likusią nakties dalį šie mokėjimai gali veikti su trumpalaikiais trikdžiais.

SEB bankas atsiprašo dėl galimų nepatogumų ir siūlo reikalingas finansines operacijas atlikti iš anksto arba IT profilaktikos darbams pasibaigus.

Priminsime, jog dar visai neseniai SEB pradėjo laipsnišką savo interneto banko atnaujinimą. Bus atnaujintas interneto banko dizainas, diegiamos naujos funkcijos. Klientams naudotis atnaujinamu interneto banku taps paprasčiau ir patogiau.

SEB bankas, atlikęs pirmuosius interneto banko pakeitimus, šiuo metu yra atnaujinęs prisijungimo puslapį, kuris nuo šiol bus vienas ir privatiems, ir verslo klientams. Interneto banko meniu papildytas paieškos laukeliu ir perkeltas į kairę pusę, kad klientai greičiau rastų reikalingas funkcijas. Taip pat pridėta galimybė pasirinkti šviesią arba tamsią ekrano temą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas