Šią gudrybę įveikti sugeba tikrai ne kiekvienas: pasitikrinkite, ar jums užteks budrumo surasti nuotraukoje paslėptą skaičių

Tomas Eidukevičius

2024-03-02, 17:11

0 komentarų

Šiuolaikinis pasaulis juda neįtikėtinai aukšta sparta. Būtent todėl yra labai gerai vertinamas gebėjimas greitai mąstyti ir aštrus sprendimų priėmimas, o greitas modelių aptikimas tapo vertingu įgūdžiu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Šią gudrybę įveikti sugeba tikrai ne kiekvienas: pasitikrinkite, ar jums užteks budrumo surasti nuotraukoje paslėptą skaičių

Šiandien turime jums paruošę geriausią jūsų kognityvinių gebėjimų išbandymą – ar sugebėsite per penkias sekundes surasti tai, kas pasislėpę žemiau pateikiamame paveikslėlyje. Tokie galvosūkiai yra puikus būdas lavinti aukščiau minimus įgūdžius.

Aukščiau pateiktame paveikslėlyje jums tereikia surasti paslėptą skaičių 0, o kad užduotis nepasirodytų pernelyg lengva – tam turite tik 5 sekundes. Ar pavyks tai padaryti žvelgiant į žemiau pateikiamą o raidžių jūrą, kurios yra itin panašios į skaičių 0?

Taigi, įsižiūrėkite paveikslėlį ir pabandykite surasti čia paslėptą skaičių 0, o ar pavyko tai padaryti ir kaip greitai – pasidalinkite apie tai po tekstu esančioje komentarų skiltyje.

Nepavyko surasti nuotraukoje paslėpto skaičiaus?

Štai, kur jis buvo pasislėpęs:

Pasidalinkite komentaruose, kaip jums sekėsi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas