Startuolis „LastMile“ toliau sparčiai didina pirkinių pristatymo teritoriją: dar viename Lietuvos mieste pirkinius pristatys vos per 1 valandą, sužinokite, kuriame

Pranešimas spaudai

2024-06-12, 07:54

0 komentarų

Startuolis „LastMile“ toliau sparčiai didina pirkinių pristatymo teritoriją – šią savaitę užsakymus į namus pristatinėti pradėjo ir Alytuje. Tai jau šeštasis miestas Lietuvoje, kuriame veikia ypač greito pristatymo paslauga, o gyventojai gali ne tik naudotis jos privalumais, bet ir patys užsidirbti prie platformos prisijungę kaip kurjeriai ar surinkėjai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Startuolis „LastMile“ toliau sparčiai didina pirkinių pristatymo teritoriją: dar viename Lietuvos mieste pirkinius pristatys vos per 1 valandą, sužinokite, kuriame

„Vis daugiau žmonių paprasčiausiai ieško didesnio patogumo. Rinktis jie nori iš plataus asortimento, ne vien tik maisto prekių, o pirkinius pageidauja gauti kuo greičiau. Todėl ypač greitas pristatymas Lietuvoje taip sparčiai populiarėja – šiandien net 80 proc. užsakymų sudaro tokie, kurie pristatomi vos per 1 valandą. O nuolat augantis vartotojų skaičius įkvepia plėtrai – norime, kad kuo daugiau žmonių pajustų, kaip patogu pirkinius gauti nedelsiant“, – sako Tadas Narušaitis, startuolio vadovas ir bendraįkūrėjas.

Nuo šiol ir Alytaus gyventojai vos per 1 valandą į namus gali gauti ne tik maisto, kasdienių, buities prekių, bet ir neišeidami iš namų operatyviai apsirūpinti kitais reikalingais daiktais iš „Iki“ bei „Promo Cash&Carry“ asortimento: gėlėmis, kosmetika, stovyklavimo reikmenimis, kt.. Partnerių sąrašą artimiausiu metu ketinama plėsti. Paslauga veikia 7 dienas per savaitę, partnerių parduotuvių darbo valandomis.

„Patys kurdami savo programinės įrangos sprendimus, galime labiau orientuotis į šiuolaikinių pirkėjų poreikius. Pavyzdžiui, vartotojų apklausos rodo, kad mūsų paslaugos vertinamos ne tik dėl didelio greičio, plataus asortimento, bet ir dėl dar vieno išskirtinumo – galimybės realiu laiku pasirinkti prekės alternatyvą. Be to, pirkėjai net ir prekių surinkimo metu gali papildyti krepšelį, jei pastebi kažką pamiršę. Tad apsipirkti internetu jau tampa tarsi pačiam apsilankyti parduotuvėje, tik viską galima atlikti patogiai iš savo namų ar kitos vietos“, – sako T. Narušaitis.

Startuolio atėjimas į Alytų reiškia ir daugiau galimybių vietos gyventojams, norintiems užsidirbti papildomai. Prisijungti prie platformos kviečiami prekių surinkėjai, kurjeriai ir surinkėjai-kurjeriai. „LastMile“ partneriai dirba be numatyto darbo grafiko, gali prisijungti prie darbo norimu laiku ir jiems patogioje parduotuvėje.

„LastMile“ platforma turi daugiau nei 300 tūkst. registruotų vartotojų Lietuvoje. Šiuo metu pristatymo į namus paslaugą startuolis siūlo šešiuose didžiausiuose miestuose (Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje).

Be to, pirkėjai gali taupyti laiką užsisakydami prekes internetu ir tuomet jas atsiimdami pasirinktoje parduotuvėje. Atsiėmimo paslaugos teikiamos didžiuosiuose miestuose, taip pat ir Utenoje, Ukmergėje, Kėdainiuose, Palangoje, Tauragėje, Marijampolėje bei kituose miestuose.

Pirkėjai, priklausomai nuo miesto, gali rinktis produktus iš daugiau nei 50 partnerių parduotuvių, tarp kurių – prekybos tinklas „Iki“, „Promo Cash&Carry“, „Cascada“, „Livin“, „Vaga“, „Krispo“, „Rolando daržovės“, „Mėsos broliai“ ir dešimtys kitų.

Asortimentą bendrai sudaro daugiau kaip 70 tūkst. prekių: kasdieniai ir gurmaniški maisto produktai, gėlės, knygos, kosmetika, prekės vaikams, augintiniams ir kt.

Prekių pristatymo startuolis „LastMile“ priklauso prekybos tinklui „Iki“, kartu jie yra dalis tarptautinės „Rewe“ grupės, dirbančios 21 Europos šalyje ir turinčiai daugiau nei 384 tūkst.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas