„Swedbank“ klientai sulaukė kritinio banko perspėjimo: netrukus teks susidurti su laikinais nepatogumais, pasakė, kas vyksta

Pranešimas spaudai

2024-02-07, 07:15

25 komentarai (-ų)

„Swedbank“ ypatingą dėmesį skiria išmaniosios programėlės tobulinimui ir naujų skaitmeninių funkcionalumų diegimui. Praėjusiais metais buvo toliau diegiami svarbūs pakeitimai klientams, besinaudojantiems „Android“ programine įranga.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Swedbank“ klientai sulaukė kritinio banko perspėjimo: netrukus teks susidurti su laikinais nepatogumais, pasakė, kas vyksta

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Būtent tokiems darbams dabar ruošiasi „Swedbank“, kurie informuoja savo klientus apie galimus sutrikimus, o pagrindinė to priežastis – reguliarus IT sistemų atnaujinimas.

„Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, vasario 8 dieną, „Swedbank“ planuoja vykdyti reguliarų IT sistemų atnaujinimą. Dėl atnaujinimo darbų gali trumpam sutrikti kai kurios banko teikiamos paslaugos“, - teigiama banko išplatintame pranešime.

Banko išplatintame pranešime teigiama, jog duomenų bazių atnaujinimo metu „Swedbank“ išduotos mokėjimo kortelės gali būti aptarnaujamos su trumpalaikiais trikdžiais nuo 00:00 iki 4:30 val.

Pažymima, jog interneto bankas ir privatiems, ir verslo klientams duomenų bazių atnaujinimo metu tarp 00:00 ir 4:30 val. gali veikti su trikdžiais, atnaujinimo darbų metu klientai bus nukreipiami į informacinį puslapį apie atliekamus darbus.

Priminsime, jog „Swedbank“ Lietuvoje pirmasis iš Lietuvoje veikiančių komercinių bankų pradėjo teikti specializuotas žaliąsias paskolas, skirtas miško įveisimui. Jų gavėjai ne tik prisidės prie klimato kaitos stabdymo, bet ir galės uždirbti papildomų pajamų iš anglies dioksido kreditų pardavimo.

„Swedbank“ ypatingą dėmesį skiria išmaniosios programėlės tobulinimui ir naujų skaitmeninių funkcionalumų diegimui. Per trečiąjį šių metų ketvirtį buvo toliau diegiami svarbūs pakeitimai klientams, besinaudojantiems „Android“ programine įranga. Nuo šiol klientai gali matyti paskolų sutartis bei portfelio apžvalgą, atskiroms klientų programoms orientuotas žinutes, naują paslaugų meniu.

Ketvirtąjį ketvirtį pokyčius išmaniojoje programėlėje pastebės ir „iOS“ vartotojai. Išmaniosios programėlės vartotojų skaičius trečiojo ketvirčio pabaigoje, lyginant su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, padidėjo 9 proc., o prisijungimų skaičius augo 26 proc.

25 komentarų

Antanas

Labas jau 2-as menuo kai ateina men.10.11.12.dienos tai ypac "SWEDBANK" Bankomatai neturi arba pristinga pinigu tai "Lietuva"

Jadvyga volęišsa.

Parašisiu api Liminor bankaKa nutiko ir bankas ne mato o gal pac Bankas daro.vyru 2metai atskaičavo pinigei ta pati suma po 34 ,46c.ir bankasnd mato.,is vis stdkaičavo 1000,148,.Žmogus pensininkas po insulta.ne visai stebejo kortele vena kart po Naūju metu ana me nesi kaškep telefonie pamate ten kur banka domenis kaškokie reides,tipa buvo judaug,,ķadxfvbbbnnnbk27.Če tik nete parašau.!bet žinokit teip buna.Paskambina banku Liminor..Atsako teisibe Sako mes matom atskaičoja kas menesi po 1,ir2,3.kart i menesi. bet ne kart ne paskambino!.užblakavom kartele.SUŽINOJA KOKIE IMONE BET PINIGU TIK ATIDAVE334PANAŠEI.PINIGU SASKAITOS APDRAŪSTOS@.,,Padarom visa paskaičavima perdavem policijai viska patvirtino.Bet draūdimas ižsisuko ir pinigeliu ne kiek ne kompensavo!!!!turetu kompensot daūgeū bankas!!.kas voge bankas žino.Kas protingas Bankas ar draudimas.Atskaičavo gudrei, keip ateina pensija ir jau kaškek njimi to k
Leiku keip moki pardotuvei.Žinot ne tikiu tokem bankam draūdimam aferistam. Gereūse nuimt pinigelei
.prašaū nors puse atidot.gal galit perdot liminoru.Tegyl žmones žino.Ka darosi

Lankytojas

Saugkites Uab Revolut. Jie tiesiog pavoge vísa mano turima Crypto. Be to perdave mano visus kondidencialius duomenis kazkokioms kompanijoms su kuriomis niekada neturejau jokiu reikalu.
Atlikau uzklausa del mano duomenu naudojimo jie paprasciausia uzblokavo ir nebeatsako I mano uzklausas.

Cavalis

As tikiuosi kad swedbank isiklausys i mano mintis , diekit en bankuose pasiekiamu paslaugu , kaip vienkartines virtualios atsiskaitimo korteles , ar kaskart generuojami czv viekartiniai kodai , norui esant istrini atsiskaicius internetu , susikuri nauja , ar tris naujas ,ar pasilieki , kad nesviesti pagrindines korteles duomenu , pinigus imat , imantrybiu "ale" pilna , bet ne to ko reikia

Benas

Swed visai iš..indėjo,negana mūsų pinigais naudojasi,dar jiems damokėti reikia už tai-sutiai sveda ir duok in😚........

Jan

Pats blogiausias bankas Lietuvoi. Klientus visai negerbia,, užblokavo man internetine bankinienkiste aš buvau klientas virš 20 metu, tik del to kad pradėjau investuoti į kriptovaluta.

Arunas

Pritariu del Crypto jie uzpuole mane klausimas kai I mano Saskaita buvo pervesti pinigai is mano saskaitos Maltoje galop blokavo saskaita del pinigu plovimo ir terorizmo finansavimo itarimu. Jiems nusispjauti kaip tie pinigai buvo uzdirbti. Ir tai tik del 40K EUR . Tai pat ir Transfergo atliko pazeminancia apklausa del pinigu siuntimo I ivairias Salis galop blokavo abi paskyras.

Baris

Ar gi lietuviams kada nors buvo gerai. Jie visad zyzia, visad nepatenkinti, viskas jiems blogai. Nu neveiks bankas NAKTI, nu neveiks ir kas čia tokio. Idomu, kuris iš komentuotojų nakti daro pavedimus.

Roma

Nesuprantu, kuo skundžiasi Swedbank'o klientai - tarsi ne ta koja iš lovos išlipę...Sistema veikia nepriekaištingai, pranešimai apie pokyčius ateina laiku, bankomatai kortelių neryja...Belieka tik gyventi kukliau ir naudotis sveika gyvensena. Ūpas pakils neabejotinai, nesinorės niurzgėti dėl nieko!

Pranas

Žudikai
Riboja pinigų išsiėmimą su kortele iki 500€ mėnesio bėgyje

Baris

O kam tie gryni, atsiskaitinek kortele. Aš per mėnesį ir 100 Eu grynų neišleidžiu.

Algis

Nieko sau....tamstai 500 grynų mažai ?! Net JAV ir tai yra ribojimai....o pamėginkite tenai už naują automobilį grynais mokėti....policija greitai atvyks!

Taspats

Didelis š (straipnis) pridengtas rėkiančia antrašte Anksčiau žmonės pasirašydavo po savo straipsniais. Dabar , turbūt, tokius briedus generuoja atitinkamos programėlės Bukai, bukai

Gintas

Seni žmonės nesusigaudo su tom programėlėm ir jų nereikia.Buvo kortele su numeriais ,dabar kažkokį prietaisą sugalvojo kuriame numeriai ,sunkiai įžiūrimi ir naudotis negali ,O surinkus ne taip neveikia.Idiotai tik taip galima pasakyti , kurią naujoves ir pagalvoja apie visokio amžiaus žmones

Eurenūja

Butu kompetetinga jiai pagaliau atsakingai butu sutvarkytis banko kortelės ,dabar nera matoma zmogaus esamos pinigu sumos.
Pvz.
Buvo 200
+200=400
400
-70
360
-10
Gal jus manote kad civilizacijos nera mate zmonės ir nezino kokia turi buti skaidri banko kortele ir kokie duomenis turi yen atsispindėti.
Manau kad dar liko lasas jumyse padorumo ar jau visai nuzmogejom.
Geros dienos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas