„Telia“ sulaukė išskirtinio įvertinimo: pelnė prestižinį įvertinimą, beveik neturi sau lygių

Pranešimas spaudai

2023-11-01, 07:15

0 komentarų

Tarptautinė telekomunikacijų bendrovė „Telia“, kuri veikia ir Lietuvoje, pasaulinio vaiko forumo Vaikų teisių lyginamajame indekse užėmė pirmąją vietą tarp technologijų ir telekomunikacijų bendrovių ir antrą vietą absoliučioje įskaitoje iš visų 1108 įmonių. Indekso tikslas – sekti kaip įmonės sprendžia iššūkius susijusius su vaikų teisėmis.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Telia“ sulaukė išskirtinio įvertinimo: pelnė prestižinį įvertinimą, beveik neturi sau lygių

Pagal naujausią indeksą, kurį paskelbė Pasaulinis vaikų forumas, bendradarbiaudama su „Boston Consulting Group“, technologijų ir telekomunikacijų sektorius išlaiko geriausią rezultatą – 5,8 balo vidurkį, kai pasaulinis visų įmonių vidurkis siekia 4,9. Šių metų vertinime „Telia Company“ bendras balas buvo 9,4 balo iš 10.

„Dabartinė paauglių karta jau yra užaugusi su technologijomis, kurios yra tapusios neatsiejama jų gyvenimo dalimi. Tačiau mes kaip telekomunikacijų verslas turime pasirūpinti, kad jie ne tik mokėtų jomis naudotis, bet ir tai darytų saugiai. Vaikų teisėms skiriame didžiulį dėmesį ir jis apima tiek vidinę tiek išorinę mūsų veiklą. Kurdami produktus ar paslaugas visada vertiname ir jų poveikį vaikams “, – pasakoja „Telia“ tvarumo projektų vadovė Indrė Bimbirytė-Yun.

Indeksas yra sudaromas naudojant viešai prieinamus šaltinius: metines ataskaitas, tvarumo ataskaitas ir įmonių svetaines. Iš viso vertinami 25 rodikliai keturiose poveikio srityse –valdymas ir bendradarbiavimas, darbo vietos, rinka ir bendruomenė bei aplinka. Įmonės, gavusios balus nuo 7,6 iki 10,0, yra pripažintos lyderėmis pagal lyginamąjį indeksą, o tai rodo, kad jų veiksmai vaiko teisių srityje yra integruoti į kelias pagrindines sritis, o toliau vykdoma stebėsena, skaidrios ataskaitos ir kitos programos.

Pasaulinį vaikų forumą 2009 metais įkūrė Švedijos karališkoji šeima ir jis yra pagrindinis vaikų teisių ir verslo forumas, skirtas novatoriškam mąstymui, dalijimuisi žiniomis ir tinklų kūrimui. Forumas siekia glaudaus bendradarbiavimo su verslu, kuriant klestinčią, tvarią ir teisingą visuomenę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas