Tokia galimybė pasitaiko ne kiekvieną dieną: įsigykite populiariausias „Windows“ ar „Microsoft Office“ versijas už juokingai žemą kainą

Partnerio turinys

2024-05-17, 17:54

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis. Viena jų – lėtai augantis populiarumas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Tokia galimybė pasitaiko ne kiekvieną dieną: įsigykite populiariausias „Windows“ ar „Microsoft Office“ versijas už juokingai žemą kainą

Remiantis naujausia „Statcounter“ informacija, „Windows 11“ operacinės sistemos versija prarado 0,97 proc. rinkos ir dabar yra naudojama tik 25,65 proc. visų „Windows“ kompiuterių. Tikėtina, jog didžioji dalis vartotojų perėjo prie „Windows 10“.

Viena iš priežasčių kodėl vartotojai nėra linkę atsinaujinti – didelė kaina, kurios prašome už legalias „Windows“ operacinės sistemos versijas. Tačiau šiuo klausimu jums padėti gali „WhoKeys.com“. Čia jūs galite įsigyti „Windows 10 Pro“ licenciją vos už 13,5 eurus, o norėdami tai padaryti – spauskite čia.

Jau netrukus sueis devyneri metai nuo dienos, kuomet „Microsoft“ pristatė „Windows 10“ platformos versiją. Jos rinkos dalis perkopė 70 proc., o toks rezultatas užfiksuotas pirmąsyk nuo 2023 metų rugsėjo mėnesio. „Windows 10“ populiarumas išaugo 0,96 proc., o tokie rezultatai neturėtų stebinti, atsižvelgiant kaip ilgai ir stabiliai veikia ši operacinė sistema.

„Windows” operacinė sistema turbūt neatsiejama nuo jau klasika tapusių biuro programų, tokių kaip „Word”, „PowerPoint” ar „Excel”. Tačiau turbūt ne pas vieną tautietį įjungus vieną šių programų iššoka pranešimas apie neaktyvuotą „Office” versiją. Tai kartą ir visiems laikams siūlome išspręsti įsigijus vieną iš žemiau esančių biuro programų paketų. Viskas, ką reikia padaryti, tai paspausti vieną iš žemiau esančių nuorodų:

Ir tai dar ne viskas! Dabar puiki proga įsigyti ir „Microsoft“ programinės įrangos paketą. „WhoKeys.com“ siūlo įsigyti „Windows 10 Pro“ operacinę sistemą, kartu su „Microsoft Office 2019 Pro“ pakuote, o šio pasiūlymo kaina siekia vos 47,30 eurų. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymų – spauskite čia, o taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo TFN.

Žemiau galite peržiūrėti visus geriausius mūsų partnerių pasiūlymus, kurie leis jums sutaupyti nemažai pinigų bei pasirūpinti tinkama programine įranga:

Įsigijimo procesas - lengvesnis nei galėtumėte pagalvoti

Norėdami įsigyti mūsų partnerių produktus – jūs turėsite atlikti vos keletą labai paprastų žingsnių. Visų pirma, pasirinkite norimą įsigyti produktą, kurių nuorodas rasite šio teksto viršuje.

Pasirinkę norimą produktą – spauskite „Buy Now“ mygtuką. Tuomet keliaukite į savo pirkinių krepšelį ir nepamirškite nurodyti mūsų nuolaidos kodą. Jį galite įvesti laukelyje, kuris yra prie užrašo „Promotion Code“, kurį galite matyti žemiau esančioje nuotraukoje.

Įvedus nuolaidos kodą, matysite pasikeitusią kainą, spaudžiame „Submit Order“. Naujai atsiradusiame lange reikės pasirinkti norimą atsiskaitymo būdą, o šiuo atveju mes rekomenduojame naudoti „PayPal“.

Po sėkmingo apmokėjimo – atsidursite lange, kuriame rašome informacija, jog jūsų užsakymas yra vykdomas ir galiausiai būsite perkelti į „Whokeys.com“ puslapį, kuriame rasite informaciją apie savo užsakymą.

Kaip galite matyti iš mūsų pateikto užsakymo, jį įvykdyti užtruko mažiau nei minutę. Galiausiai, jums belieka tik aktyvuoti įsigytą produktą ir mėgautis naudojimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas