„Twitter“ supurtys nauji pokyčiai: netrukus prie socialinio tinklo vardo stos naujas vadovas

Arnas Balčiūnas

2023-05-18, 07:45

0 komentarų

Elonas Muskas neseniai paskelbė, kad po šešių savaičių „Twitter“ valdymą perims naujas generalinis direktorius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Twitter“ supurtys nauji pokyčiai: netrukus prie socialinio tinklo vardo stos naujas vadovas

Nors jis neatskleidė naujojo generalinio direktoriaus vardo, „Washington Post“ pranešime atskleidžiama, kad jo pasirinkimas greičiausiai yra „NBCUniversal“ reklamos pardavimo vadovė Linda Yaccarino, kuri neseniai pasitraukė iš pareigų žiniasklaidos ir pramogų kompanijoje.

Savo pranešime socialiniame tinkle Muskas išreiškė džiaugsmą dėl naujo talento pritraukimo ir paaiškino, kad jis pasitrauks iš generalinio direktoriaus pareigų ir taps labiau kaip prižiūrėtojas. Toks sprendimas buvo priimtas po daugelio raginimų Muskui pasitraukti iš generalinio direktoriaus pareigų ir perleisti kontrolę kam nors mažiau prieštaringam.

Nors vardas nėra konkrečiai įvardinamas, gandai, kad Yaccarino taps „Twitter“ generaline direktore, pasklido po pranešimų, kad ji kalbėjosi su Elonu Musku dėl šių pareigų užėmimo. Vis dėlto, nepaisant neaiškumo, susijusio su Yaccarino paskyrimu, daugelis tikisi, kad jai pavyks įmonei suteikti naujos perspektyvos ir padėti „Twitter“ įveikti iššūkius. Yaccarino yra plačiai gerbiama reklamos pramonėje, o jos patirtis žiniasklaidos ir technologijų srityse gali būti vertingas veiksnys vedant „Twitter“ į ateitį.

Naujo generalinio direktoriaus paskyrimas taip pat galėtų reikšti, kad pasikeis „Twitter“ požiūris į reklamos galimybes ir turinio valdymą. Be to, socialinės platformos įmonė patyrė vartotojų ir įtakingų asmenų spaudimą tobulinti savo politiką ir spręsti tokias problemas kaip priekabiavimas ir dezinformacija.

Belieka laukti, kokių pokyčių įmonei atneš naujoji generalinė direktorė, ir ar ji sugebės išspręsti platformos nuolatinius iššūkius. Vis dėlto, Musko pranešimas paskatino spėliones, kas galėtų būti naujasis generalinis direktorius (nes Yaccarino kandidatūra nebuvo patvirtinta) ir kokie bus jo prioritetai.

Naujo generalinio direktoriaus, kad ir kas jis ar ji būtų, paskyrimas gali reikšti naują skyrių „Twitter“ platformai. Bus įdomu pamatyti, kaip ateinančiais mėnesiais ir metais paskirtas asmuo laviruos sudėtingame platformos kraštovaizdyje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas