Viskas, ką būtina žinoti apie beprotiško populiarumo sulaukusią parduotuvę: bendrovės atstovai pasisakė dėl saugumo, taip pat pateikiamas ir specialus pasiūlymas pirkėjams

Partnerio turinys

2024-03-20, 19:55

0 komentarų

Daugeliui kyla įvairiausių klausimų, kurie yra susiję su „Temu“ – ar čia parduodamos realios prekės, per kiek laiko jos yra pristatomos ir ar jos yra kokybiškos. Jeigu ieškojote atsakymų į šiuos klausimus – tuomet šis tekstas skirtas būtent jums. Pažvelkime kas tas „Temu“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Viskas, ką būtina žinoti apie beprotiško populiarumo sulaukusią parduotuvę: bendrovės atstovai pasisakė dėl saugumo, taip pat pateikiamas ir specialus pasiūlymas pirkėjams

Jeigu dažnai apsiperkate internete – tikriausiai jau būsite pastebėję naują platformą, kuri žinoma kaip „Temu“. Kinų sukurta prekyvietė savo veiklą pradėjo tik 2022 metų pabaigoje, tačiau jau dabar yra žinoma daugeliui. „Temu“ į internetinę erdvę įsiveržė tarsi uraganas, bet ar tai patikima platforma?

Pateikiant trumpą atsakymą – taip, tai patikima parduotuvė. „Temu“ siūlo pigius produktus, ką reikėtų turėti omenyje prieš apsiperkant. Dabar turime ir specialų pasiūlymą jums. Paspaudę čia bei užsiregistravus šioje internetinėje parduotuvėje bei parsisiuntus jos programėlę – jūs gausite 100 eurų vertės nuolaidų kuponų rinkinį, o taip pat ir 30 proc. nuolaidą pirmam savo užsakymui.

Viskas, ką jums reikia padaryti – užsiregistruoti ir parsisiųsti programėlę paspaudus šią nuorodą. Tiesa, šis pasiūlymas galioja tik tiems, kurie dar nėra užsiregistravę „Temu“ platformoje ir iki šiol neturėjo parsisiuntę programėlės. O dabar pažvelkime ir į pačią parduotuvę.

100 eurų vertės nuolaidos kodai ir papildoma 30% nuolaida

[EU] 100 eurų vertės nuolaidos kodai ir papildoma 30% nuolaida

Kaina: nuo 1€

Pasiūlymas nebegalioja

Kas yra Temu ir ką būtina žinoti apie valdytojus?

„Temu“ šiuo metu yra valdoma „PDD Holdings“ prekybos grupės, kurios pagrindinė būstinė yra Dubline, Airijoje. Šis koncernas valdo ne tik „Temu“, bet ir dukterinę bendrovę „Pinduoduo“. Tačiau tai, kad kompanija yra registruota Airijoje – nereiškia, jog ji išties yra valdoma europiečių.

Platformos vadovų teigimu, ši internetinė parduotuvė buvo įkurta 2022 metais, o šio įvykio vieta – Bostonas, JAV. Kaip bebūtų, iki 2023 metų bendrovės būstinė buvo įkurta Šanchajuje ir tik vėliau perkelta į Dubliną. Tiesa, tai nebūtinai turėtų būti kažkoks pavojaus signalas.

Daugelis technologijų bendrovių, įskaitant ir JAV kompanijas, persikelia į Airiją dėl šalyje taikomų mažų pelno mokesčio tarifų. Kai kurie žmonės lygina „Temu“ su tokiomis svetainėmis kaip „Wish“ ir „AliExpress“, tačiau „Temu“ yra šiek tiek kitokia internetinė parduotuvė.

„Wish“ ir „AliExpress“ žinomos dėl prastesnės kokybės prekių, ilgesnio pristatymo laiko ir trumpesnio prekių grąžinimo laiko. Kalbant apie naująją platformą, joje rasime kone viską, o pristatymo terminai yra gerokai trumpesni.

100 eurų vertės nuolaidos kodai ir papildoma 30% nuolaida

[EU] 100 eurų vertės nuolaidos kodai ir papildoma 30% nuolaida

Kaina: nuo 1€

Pasiūlymas nebegalioja

Ar čia išties saugu apsipirkti?

Per metus „Temu“ spėjo tapti dažniausiai atsisiunčiama apsipirkinėjimo programėle visame pasaulyje. ESET pranešime žiniasklaidai keliamas klausimas, ar ši internetinė parduotuvė yra saugi. Šiuo metu „Better Business Bureau (BBB)“ svetainėje „Temu“ lankytojų vertinimas yra tik 2,5 balo iš 5, o „Trustpilot“ net trečdalis apžvalgų yra įvertinta viena žvaigždute.

Naudotojai dažnai kritikuoja „Temu“ dėl į elektroninio pašto dėžutę atkeliaujančio šlamšto, skundžiasi, kad sunku atgauti pinigus už netikusias prekes, o jos yra žemos kokybės arba apskritai nepasiekia užsakovo. Be to, JAV vyriausybės agentūra „Temu“ ir kitai Kinijos mažmeninei įmonei „Shein“ pareiškė kaltinimus dėl netinkamos duomenų tvarkymo politikos.

Į tokius pranešimus sureagavo ir „Temu“ atstovai, o jų Telefonai.eu portalui atsiųstame komentare teigiama, jog platformoje yra teikiama pirmenybė privatumo apsaugai ir duomenų tvarkymo praktikos skaidrumo užtikrinimui.

„Mūsų duomenų rinkimo tikslas yra aiškus ir vienintelis: teikti ir nuolat tobulinti savo produktus ir paslaugas naudotojams, laikantis bendros pramonės praktikos. „Temu“ renka informaciją tik tam, kad galėtų teikti ir tobulinti savo e. prekybos paslaugas naudotojams“, - teigiama bendrovės atsiųstame pranešime.

Milžiniško populiarumo sulaukusios platformos pranešime teigiama, jog „Temu“ prioritetas yra pelnyti ir išlaikyti naudotojų pasitikėjimą.

„Norime užtikrinti, kad mūsų naudotojai ir toliau galėtų saugiai ir patogiai apsipirkti „Temu“ platformoje. Esame įsipareigoję įgyvendinti geriausią pramonės praktiką, kad padidintume savo platformos ir klientų saugumą. 2023 metų lapkritį įdiegėme dviejų veiksnių autentifikavimą (2FA) ir pradėjome „HackerOne“ klaidų atlyginimo programą, kuri padės užtikrinti, kad naudotojai ir toliau galėtų saugiai apsipirkinėti“, - pažymima „Temu“ pranešime.

„Temu“ atstovai taip pat pažymi, jog duomenų tvarkymo praktika nesiskiria nuo kitų panašių programėlių, tokių kaip „Amazon“ ar „Etsy“. Negana to, atkreipiamas dėmesys ir į tai, jog „Temu“ renka mažiau naudotojų duomenų nei kitos programėlės, taip pat neprašo sisteminių leidimų, kad galėtų naudotis tokiomis funkcijomis kaip kontaktai, buvimo vieta ir pan.

Verta pastebėti ir tai, jog „Temu“ galima atsisiųsti iš „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvių, kur yra taikomos griežtos priemonės, kad užtikrintų programėlės vientisumą ir naudotojų saugumą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas