VMI informuoja apie planuojamas gyventojų ir įmonių apklausas: VMI vardu bus atliekamas pasitikėjimo ir paslaugų vertinimo tyrimas

VMI

Pranešimas spaudai

2024-01-08, 07:45

4 komentarai (-ų)

Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – VMI) informuoja, jog š. m. sausio mėn. mokesčių administratoriaus užsakymu bus atliekamas gyventojų ir verslo atstovų pasitikėjimo VMI, mokesčių administratoriaus teikiamų paslaugų ir šešėlinės ekonomikos tolerancijos šalyje vertinimo tyrimas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
VMI informuoja apie planuojamas gyventojų ir įmonių apklausas: VMI vardu bus atliekamas pasitikėjimo ir paslaugų vertinimo tyrimas

Apklausas telefonu VMI vardu atliks paslaugos viešąjį pirkimą laimėjusi UAB „SeeNext“. Tyrimo metu iš viso planuojama apklausti apie 1,5 tūkst. gyventojų ir 750 įmonių.

VMI maloniai prašo klientų skirti brangaus laiko ir sudalyvauti tyrime. Mokesčių administratoriui labai svarbi klientų nuomonė apie instituciją, jos aptarnavimo kokybę, taip pat kaip gyventojai ir įmonės mato bendrą šešėlinės ekonomikos paplitimą ir mastą.

Primename, jog konsultuotis mokesčių klausimais galima paskambinus +370 5 260 5060 arba 1882 (skambinant trumpuoju numeriu operatoriai gali taikyti padidintus tarifus), taip pat galima pateikti paklausimą e.būdu per Mano VMI. Paslaugos ir konsultacijos klientų aptarnavimo padaliniuose - su išankstine rezervacija.

4 komentarų

Vilnietė

VMI ne kartą klausiau , kaip elgtis kai Būsto savininkai nuomuojantys būstą, taip pat ir su NT tarpininkų Išminčių komisinius atsisako registruoti būsto nuomos sutartis registrų centre ir tiesiai šviesiai sako , kad jiems neapsimoka rodyti pajamas ir mokėti mokesčius ( nors aš tam tikrais atvejais siūliau pati pridėti 15% prie sumos , kad būt sumokėti mokesčiai ). Įdomu buvo girdėti, kad girdi jie mokesčiams atiduot turėtų savo pinigus, nors pinigus už nuomą būtų gavę iš manęs ;)

T

Baisiausia tai,kad mokesčių inspekcija net nesugeba užkirsti kelią piktybiškai bankrutavusių įmonių akcinininkams ir direktoriams. Jie ir toliau kurią firmas ir sėkmingai klęsti apeidami mokesčius.

Birutė

Pries 3m rašiau vmi pasitikėjimo telefonu, kad per live transliacijas rūbais pirkom labdarą vaikams už 300e, mums reikėjo sąskaitos, tai pasakė , kad nieko neduos , nepirkom , paskui sužinojom, kad ponia per metus sugebėjo nusipirkt namą už 80 tūks eurų ir beje, pinigus reikalavo už prekes siųst į tėvų ir giminių sąskaitas , čia nekvepia pajamų slėpimu? Buvo pranešta ir niekam neįdomu, toliau vykdo veiklą kaip ir dauguma , niekas nekreipia dėmesio tai kam tos apklausos?

Algirdas

Ale, kaip smagu skaičiuoti svetimus pinigus ir svetimus turtus. Kas be nuodėmės, meskite akmenį

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas