„WhatsApp“ programėlė taps dar patogesnė: jau testuojama nauja funkcija, kuri leis sutaupyti nemažai laiko

Tomas Eidukevičius

2023-07-31, 07:15

0 komentarų

„WhatsApp“, priklausanti „Meta“, pristatė keletą naujų funkcijų, atsižvelgdama į vartotojų poreikius. Dabar programa visiškai pertvarkoma, kad atitiktų „Google Material“ gaires.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„WhatsApp“ programėlė taps dar patogesnė: jau testuojama nauja funkcija, kuri leis sutaupyti nemažai laiko

Anksčiau „WhatsApp“ programėlė „iOS“ ir „Android“ operacinėse sistemose turėjo skirtingą dizainą, tačiau bendrovė siekia sukurti nuoseklią ir vieningą programėlių patirtį abiejose platformose.

Pasak „WABetaInfo“, naudojant 2.23.16.3 versiją susirašinėjimo programėlė pateikia keletą dėmesio vertų sąsajos patobulinimų, įskaitant „Material Design 3“ ir naują saugos pranešimų ekrano išdėstymą. Tačiau yra ir patogi nauja funkcija, leidžianti vartotojams sukurti naują grupę persiunčiant pranešimus.

Procesas paprastas ir efektyvus. Persiunčiant pranešimą persiuntimo ekrane galima pamatyti naują piktogramą „sukurti grupę“. Paspaudę šią piktogramą vartotojai gali akimirksniu sukurti naują grupę ir pasirinkti dalyvius, kuriuos norite pridėti prie jos. Sukūrus grupę, persiųstas pranešimas bus automatiškai pasidalintas su visais jos nariais.

Ši nauja parinktis „Persiųsti į naują grupę“ ne tik taupo vartotojų laiką, bet ir suteikia puikią galimybę kurti grupes konkrečioms progoms ar bendriems pomėgiams. Tai leidžia vartotojams sklandžiai susisiekti su savo kontaktais ir dalintis žinutėmis, kurios įkvepia juos suformuoti naują grupę tam tikra tema.

Nuo šiol ši funkcija palaipsniui pristatoma pasirinktai beta versijos bandytojų grupei, kurie atsinaujino į naujausią „WhatsApp“ beta versiją, skirtą „Android“, iš „Google Play“ parduotuvės. Tačiau artimiausiomis dienomis bendrovė planuoja išplėsti savo prieinamumą ir pasiekti daugiau vartotojų.

Be šios funkcijos, „WhatsApp“ taip pat padarė kitų patobulinimų. Pažymėtina, kad jie neseniai pristatė „WhatsApp for Wear OS“ išmaniuosius laikrodžius, leidžiančius vartotojams patogiai pasiekti savo pranešimus nuo riešo. Kitas svarbus atnaujinimas yra galimybė siųsti žinutes nežinomiems kontaktams neišsaugant jų numerių, dar labiau supaprastinant komunikacijos procesą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas