„WhatsApp“ testuojama nauja galimybė: nauja funkcija, kuri netrukus gali pakeisti įprastinius skambučius

Tomas Eidukevičius

2023-08-14, 07:35

0 komentarų

„WhatsApp“ yra viena populiariausių susirašinėjimo programėlių pasaulyje, turinti daugiau nei 2 milijardus aktyvių vartotojų. Tai tapo labai gera priemone pokalbiams.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„WhatsApp“ testuojama nauja galimybė: nauja funkcija, kuri netrukus gali pakeisti įprastinius skambučius

Naujausiame atnaujinime įdiegusi momentinius vaizdo pranešimus, „WhatsApp“ dabar išleidžia funkciją, vadinamą balso pokalbiais. Anot „WABetaInfo“, nauja funkcija prieinama kai kuriems beta versijos bandytojams, kurie naudoja „WhatsApp“ 2.23.16.19 beta versiją, skirtą „Android“. Tikimasi, kad artimiausiomis dienomis ji pasieks daugiau vartotojų.

Kaip nurodyta svetainėje, „WhatsApp Voice Chat“ yra prieinama grupėms, todėl programoje nebebūtina naudotis balso skambučiais. Nors grupės dalyviai gali siųsti balso žinutes individualiai, nauja funkcija leidžia jiems prisijungti prie bendro balso pokalbio, kuriame skambinama arba rašomos žinutės.

Šią funkciją galima pasiekti naudojant signalo formos mygtuką, esantį viršutiniame dešiniajame grupės pokalbio ekrano kampe. Bet kuris dalyvis gali pradėti balso pokalbį ir ekrano viršuje bus rodoma speciali vartotojo sąsaja.

Skirtumas nuo telefono skambučių yra tas, kad pradėjus balso pokalbį telefonas neskambės ir visi vartotojai gaus tik tylų tiesioginį pranešimą, kai jų grupėje bus sukurtas pokalbis.

Pradėjęs bet kuris grupės dalyvis gali prisijungti prie balso pokalbio ir pradėti kalbėti, tačiau jis išsijungs po 60 minučių, jei pokalbis liks tuščias ir niekas neprisijungs. „WABetaInfo“ pažymi, kad tik tam tikros grupės gali pasiekti balso pokalbių funkciją ir šiuo metu ji palaiko tik iki 32 dalyvių.

Tačiau gali būti, kad ši funkcija prieinama grupėms, kuriose yra daugiau vartotojų. Atrodo, kad ši funkcija yra išleista plačiai ir gali būti prieinama kai kuriems stabilios programos versijos naudotojams.

„Meta“ priklausanti momentinių pranešimų programėlė šiais metais rodo sėkmingą atkarpą su tokiomis funkcijomis kaip kontekstiniai lipdukai, konfidencialūs pokalbiai, nežinomų skambintojų nutildymas ir galimybė redaguoti išsiųstus pranešimus. Neseniai atnaujintoje „WhatsApp“ vartotojams taip pat buvo lengviau siųsti pranešimus neišsaugotiems telefono numeriams neišeinant iš programos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas