„YouTube“ ketina išspręsti labiausiai erzinančią problemą: netrukus debiutuos nauja funkcija, kuri leis mėgautis skirtingų vaizdo įrašų peržiūra be streso

Tomas Eidukevičius

2023-07-22, 08:11

4 komentarai (-ų)

„YouTube“ neabejotinai yra viena populiariausių ir plačiausiai naudojamų paslaugų, kurią „Google“ siūlo savo vartotojams. Jos „Android“ programėlė nuolat atnaujinama su naujomis funkcijomis, kad pagerintų vartotojo patirtį. Ir viena iš tokių funkcijų, kuri netrukus pasirodys, yra „Stabilus garsumas“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„YouTube“ ketina išspręsti labiausiai erzinančią problemą: netrukus debiutuos nauja funkcija, kuri leis mėgautis skirtingų vaizdo įrašų peržiūra be streso

Ši funkcija skirta išspręsti erzinančią problemą, su kuria susiduria daugelis vartotojų žiūrėdami vaizdo įrašus „YouTube“. Kai vartotojai žiūri kelis vaizdo įrašus iš eilės, jie gali susidurti su staigiais garsumo pokyčiais dėl skirtingų garso nustatymų, o tai gali būti gana nemalonu.

Čia ir įžengia „stabilus garsumas“. Nors „Google“ dar nepateikė jokios oficialios informacijos, manome, kad ši funkcija veiks kaip normalizatorius ir suspaudėjas, kad išlygintų garsumą tarp vaizdo įrašų ar net tame pačiame vaizdo įraše.

Tikimasi, kad šią funkciją gerai priims dauguma vartotojų. Žadama, kad žiūrėjimas „YouTube“ bus sklandesnis ir malonesnis, tačiau tai gali nelabai gerai veikti su muzikiniais vaizdo įrašais. Populiarus informacijos nutekintojas Mishaalas Rahmanas „Twitter“ patvirtino, kad ši funkcija jau buvo prieinama kai kuriems vartotojams, tačiau greičiausiai ji vis dar bandoma prieš tai, kai taps prieinama visiems visame pasaulyje.

Belieka pamatyti, kaip vartotojai reaguos į šią naują funkciją, nes „Google“ kūrėjų komandai gali tekti atlikti pokyčius savo dabartiniuose projektuose. Jei „stabilus garsumas“ pasiteisins, tai gali atverti kelią kitoms funkcijoms, kurios sprendžia dažnus vartotojų skundus ir pagerina bendrą „YouTube“ naudojimo patirtį.

Tuo tarpu naudotojai, norintys atsisiųsti naujausią „YouTube“, skirtą „Android“, gali tai padaryti naudodami „APK Mirror“. Kaip visada, svarbu būti atsargiems atsisiunčiant trečiųjų šalių programėles ir užtikrinti, kad jos būtų iš patikimo šaltinio.

Apskritai „Stabilus garsumas“ žada būti naudingas „YouTube“ „Android“ programėlės papildymas ir jį tikrai įvertins daugelis vartotojų, kurie žiūri kelis vaizdo įrašus iš eilės.

4 komentarų

Rimas bobusis

Tiesa pasakius Yotube antiek smukus programa,kad nu ja na...iu!!!,parsidave reklamom,ir kisa reklamas,kas dvi minutes nieko ziuret jau neina!!!

Haroldas

Parsisiųskit reklamų blokuotojo (ad block) plugin į naršyklę. Naudoju TubeBlock, beveik visas reklamas praleidžia. Geriausia pagalba YouTube kokybei atitaisyti ^-^

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas