„YouTube“ vartotojų laukia puiki naujiena: geresnės kokybės įrašais jau gali mėgautis daugelis, tačiau tam yra viena būtina sąlyga

Lukas Snarskis

2023-08-09, 08:51

0 komentarų

„Google“ valdoma vaizdo įrašų platforma „YouTube“ nuolat sulaukia įvairių patobulinimų. Kai kurie jų sulaukia vartotojų kritikos, o kiti – didžiulių pagyrų. Panašu, kad ir dar viena naujiena pasieks šios platformos naudotojus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„YouTube“ vartotojų laukia puiki naujiena: geresnės kokybės įrašais jau gali mėgautis daugelis, tačiau tam yra viena būtina sąlyga

„YouTube“ išplėtė „Premium“ prenumeratoriams skirtų funkcijų sąrašą, suteikdama aukštesnės kokybės 1080p parinktį stalinių kompiuterių naudotojams visame pasaulyje. Vaizdo įrašų bendrinimo platformos atstovas Paulas Penningtonas patvirtino šią informaciją „The Verge“. Ši „patobulintos kokybės“ 1080p, kilusi iš pradinio bandymo etapo, oficialiai debiutavo balandžio mėnesį „iOS“.

Įdomu tai, kad šią funkciją dar praėjusį penktadienį keliuose vaizdo įrašuose pastebėjo ne „Premium“ vartotojas. Tačiau yra niuansas – bandant naudoti šią padidinto pralaidumo spartą, „YouTube“ skatina jus tapti „Premium“ nariu. Tiems, kurie svarsto perėjimą, atminkite, kad „YouTube Premium“ kaina šiek tiek išaugo, kaip ir kitų paslaugų kaina.

Galintiems pasinaudoti šia funkcija, kokybės skirtumas yra neabejotinas. Kaip „YouTube“ pažymėjo balandžio mėnesio tinklaraštyje, vaizdo įrašai su daug sudėtingų detalių ir dinamišku judesiu iš šios funkcijos gauna daug naudos, nes atrodo labiau detalesni ir ryškesni nei įprastai.

Išleidimas neapsiriboja tik darbalaukio versijomis. Penningtonas atskleidė, kad patobulinta 1080p patirtis taip pat bus integruota į „YouTube“ įrenginiuose, skirtuose naudojimui svetainėse, pvz., „Chromecast“ ir žaidimų konsolėse. „Android“ naudotojams gali tekti palaukti šiek tiek ilgiau, nes ši funkcija nėra visuotinai prieinama. Tačiau, kaip teigiama birželio mėn. „9to5Google“ pranešime, patobulinta raiška buvo prieinama keliems „Android“ entuziastams.

Priminsime, jog dar visai neseniai „YouTube“ vadovai nusprendė pakelti prenumeratų kainas. Žinią apie kainų padidėjimą pirmieji pranešė „9to5Google“. Jie pastebėjo „YouTube Premium“ ir „Music“ paslaugų nukreipimo puslapių pakeitimus. „YouTube Premium“ dabar kainuos 13,99 JAV dolerių per mėnesį, o „YouTube Music“ – 10,99 dolerių per mėnesį. Verta paminėti, kad „Google“ oficialiai nepaskelbė jokios informacijos apie kainų kilimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas