Daugėja informacijos apie „Samsung Galaxy Book4 Edge“ nešiojamą kompiuterį, aiškėja daugiau savybių ir galimos kainos

Lukas Snarskis

2024-05-22, 19:55

0 komentarų

2023 metų pabaigoje „Qualcomm“ paskelbė apie naujos kartos aukštos klasės lustą, skirtą nešiojamiesiems kompiuteriams su „Windows on ARM“ – „Snapdragon X Elite“. „Qualcomm“ tikisi, kad su naujausiu lustu pavyks užimti didesnę asmeninių kompiuterių rinkos dalį dėl našumo ir efektyvumo.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Daugėja informacijos apie „Samsung Galaxy Book4 Edge“ nešiojamą kompiuterį, aiškėja daugiau savybių ir galimos kainos

Nuo oficialaus „Snapdragon X Elite“ mikroschemų rinkinio praėjo jau daugiau nei pusmetis, tačiau nešiojamų kompiuterių su šiuo lustu rasti neįmanoma. Neseniai JAV bendrovė pristatė ir 10 branduolių lustą „Snapdragon X Plus“, o dabar aiškėja, kada galima sulaukti realių produktų.

„Samsung Galaxy Book4 Edge“ turėtų naudoti „Snapdragon X Elite“ mikroschemų rinkinį, tačiau gamintojas neketina pasiūlyti pigesnės versijos su „X Plus“ lustu. Tai turėtų būti vienas pirmųjų nešiojamų kompiuterių rinkoje, kurie naudos vieną iš šių „Qualcomm“ mikroschemų.

Dabar aiškėja ir galimos „Galaxy Book4 Edge“ nešiojamo kompiuterio specifikacijos. Skelbiama, jog šis įrenginys turės 14 ir 16 colių variantus. Mažesnio modelio kaina turėtų siekti maždaug 1 791 eurus, o didesnio – 1 890 eurus. Už šią kainą pirkėjai gautų modelius su 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties. Ar bus daugiau atmintinių parinkčių – kol kas nėra žinoma.

Nešiojamas kompiuteris turėtų būti aprūpintas 3K raiškos AMOLED ekranais, o taip pat turės dvi USB-C jungtis, pilno dydžio HDMI, o taip pat ir ausinių lizdą. „Galaxy Book4 Edge“ veikimą veikiausiai palaikys 61,8 Wh baterija, kurios pilno įkrovimo turėtų pakakti maždaug 22 valandoms.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie vieną pirmųjų kompiuterių su „Snapdragon X Elite“ mikroschemų rinkiniu nėra pateikiama. Šiuo metu nėra aišku ir kada galėtų įvykti šio „Samsung“ įrenginio pristatymas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas