„Microsoft“ pakeitė internetinį vadovą, susijusį su bendrovės ir vietinėmis paskyromis: gamintojas pašalino informaciją kaip pereiti prie vietinės paskyros

Technews.lt

2024-07-01, 12:00

0 komentarų

„Microsoft“ ilgą laiką stengėsi asmeninių kompiuterių naudotojus priversti naudotis internetinėmis paslaugomis, vis labiau apsunkindama vietinių paskyrų kūrimą, pradedant nuo „Windows“ diegimo proceso.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
„Microsoft“ pakeitė internetinį vadovą, susijusį su bendrovės ir vietinėmis paskyromis: gamintojas pašalino informaciją kaip pereiti prie vietinės paskyros

Neseniai bendrovė pakeitė internetinį vadovą, susijusį su „Microsoft“ ir vietinėmis paskyromis, kuriame dabar nėra jokių oficialių nurodymų, kaip „Microsoft“ paskyrą paversti vietine.

Interneto archyvo „Wayback Machine“ dėka ankstesnę vadovo versiją vis dar galima peržiūrėti tokią, kokia ji buvo iki pakeitimo. „Microsoft“ pateikė išsamias instrukcijas, kaip pereiti nuo „Microsoft“ paskyros prie vietinės paskyros, nors bendrovė vis dar rekomendavo internetinę paskyrą dėl „sklandaus „Microsoft“ paslaugų integravimo“, geresnių saugumo galimybių, įrenginių sinchronizavimo ir kt.

Naujai peržiūrėtame vadove dabar pateikiami tik nurodymai, kaip pereiti nuo vietinės paskyros prie „Microsoft“ paskyros, o vietinei paskyrai skirtas skyrius visiškai pašalintas. Dabar „Microsoft“ teigia, kad internetinė paskyra turi keletą privalumų, palyginti su vietine paskyra, ir teigia, kad naudotojams būtų geriau pakeisti anksčiau prie interneto neprisijungus sukurtas paskyras į „naujausią ir geriausią“ „Microsoft“ paskyros teikiamą kompiuterinę patirtį.

Su debesija susieta paskyra dabar yra standartinis reikalavimas, kurį nustato tokios mobilios platformos kaip „Google“ („Android“) ir „Apple“ („iOS“), o „Microsoft“ akivaizdžiai nori, kad ir „Windows“ taptų išimtinai į debesiją orientuota platforma. Nors „Microsoft“ nebeteikia oficialių instrukcijų, „Windows 11“ naudotojai vis tiek gali pakeisti savo internetinę paskyrą į vietinę, kada panorėję.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas