„Oppo“ pristatė naująjį „A3“ išmaniojo telefono modelį: veiks su „Qualcomm“ procesoriumi, pasiūlys puikų ekraną ir kainuos tik kiek daugiau nei 200 eurų

Lukas Snarskis

2024-07-03, 10:55

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Bendrovė naujus savo produktus pristato kone kiekvieną mėnesį, o dabar debiutuoja ir dar vienas modelis.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
„Oppo“ pristatė naująjį „A3“ išmaniojo telefono modelį: veiks su „Qualcomm“ procesoriumi, pasiūlys puikų ekraną ir kainuos tik kiek daugiau nei 200 eurų

Dar balandžio mėnesį buvo pristatytas „Oppo A3 Pro“ išmanusis telefonas, o dabar debiutuoja ir standartinis šios serijos variantas. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująįį „Oppo A3“.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o visa priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass 7i“ apsauginiu stiklu. Maksimalus ekrano ryškumas – 1 200 nitų.

Naujasis „Oppo A3“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi ir turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 45W įkrovimo galimybe.

„Oppo“ šio modelio nugarėlėje įmontavo 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP gylio sensorių. Priekinėje dalyje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią asmenukių kamerą.

Verta paminėti ir tai, jog „Oppo A3“ yra itin plonas – šio įrenginio korpuso storis siekia vos 7,15 mm, o svoris – 178 gramus. Šią naujieną bus galima įsigyti žalios, violetinės ir pilkos spalvų, o kaina prasidės nuo 205 eurų. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas