Pristatytas naujasis „Realme 12 4G“ išmanusis telefonas: už 200 eurų gausite „Snapdragon“ procesorių, OLED ekraną ir 50 MP pagrindinę kamerą

Lukas Snarskis

2024-07-03, 09:00

0 komentarų

Internete ne vieną savaitę buvo kalbama apie naujuosius „Realme 12 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus. Kinijos gamintojo atstovai ne vieną kartą anonsavo šios linijos įrenginių savybes, o dar vasario pradžioje įvyko ir oficialus pristatymas.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Pristatytas naujasis „Realme 12 4G“ išmanusis telefonas: už 200 eurų gausite „Snapdragon“ procesorių, OLED ekraną ir 50 MP pagrindinę kamerą

„Realme“ jau yra pristačiusi ne vieną „Realme 12“ serijos išmanųjį telefoną, o dabar pristatomas ir dar vienas naujas modelis. Kompanijos atstovai paskelbė apie naująjį „Realme 12 4G“, kuris veiks su „Qualcomm Snapdragon 685“ procesoriumi.

Ši naujiena turės 6,67 colių įstrižainės OLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir Full HD+ raiška. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas – 2 000 nitų, o viršutinėje jos dalyje – nedidelis apskritimas , kur rasime 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

„Realme 12 4G“ nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti pagrindinė kamera su f/1.9 diafragma ir optiniu vaizdo stabilizavimu. Kamerų apskritime rasime ir 2 MP gylio sensorių. Po galiniu dangteliu – 5 000 mAh talpos baterija su 67W greitojo įkrovimo galimybe. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks maždaug 47 minutes.

Kaip jau minėjome, išmanusis telefonas veiks su „Snapdragon 685“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Pirkėjai šį „Realme“ modelį galės įsigyti šviesiai mėlynos ir tamsiai žalios spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas