Naujasis „Apple“ šedevras atsidūrė ekspertų rankose: išardžius šį prietaisą paaiškėjo šokiruojančios detalės, daugeliui teks nusivilti

TopCom.lt

2024-02-08, 16:36

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Apple“ savo WWDC23 pristatymą, kuris įvyko praėjusių metų vasarą, užbaigė parodydama ilgai lauktas papildytosios realybės ausines „Vision Pro“. Naujoji sistema yra varoma M2 lusto ir turi naują operacinę sistemą ir „App“ sąsaja mišrios realybės erdvėje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naujasis „Apple“ šedevras atsidūrė ekspertų rankose: išardžius šį prietaisą paaiškėjo šokiruojančios detalės, daugeliui teks nusivilti

„Apple Vision Pro“ šalmo nuotykiai smalsių tinklaraštininkų rankose tęsiasi. Šį kartą naujas produktas pateko ant garsiojo JerryRigEverything stalo, garsėjančio žiauriais preitaisų stiprumo bandymais. Pirmasis ir bene svarbiausias jo atradimas: išorinis lenktas Vision Pro stiklas yra visiškai neatsparus įbrėžimams ir gali būti pažeistas net nagu.

Svarbiausia tai, kad jis padengtas skaidraus plastiko sluoksniu, kurio amortizacinės savybės turėtų sumažinti šalmo lūžimo riziką nukritus ar atsitrenkus į daiktus – nors ir nulinio atsparumo trinčiai ir įbrėžimams kaina, kurie tikrai pasirodys po kelių dienų įprasto dėvėjimo.

Tuo pačiu metu šios dekoratyvinės laminuoto stiklo plokštės pakeitimas kainuos laukinius 800 JAV dolerių – tiek, kiek kainuoja bazinis „iPhone 15“ modelis.

Dar viena nemaloni staigmena blogerio laukė tikrinant vidinius lęšius, kurie taip pat pasirodė padengti plastiku, vadinasi, jie taip pat greitai pasidengs mikro įbrėžimais net ir nuvalius firmine servetėle. Po to sekė lenkimo testas ir grubus Vision Pro korpuso atidarymas, į kurį geriau pasižiūrėti savo akimis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas