„Philips Evnia 27M2N5500“ gerina žaidimų patirtį savo tvariu, apdovanojimų pelniusiu dizainu, „Fast IPS“ ekranu, 180 Hz atnaujinimo dažniu ir „DisplayHDR 400“

Pranešimas spaudai

2024-05-28, 17:54

0 komentarų

„Evnia“ pristato papildymą savo apdovanojimų pelniusiai 5000 žaidimų monitorių serijai. „Philips Evnia 27M2N5500“ turi viską ko reikia norint mėgautis svaiginančia žaidimų patirtimi ir puikiomis techninėmis charakteristikomis, nepamirštant tvarumo: 27 colių (68,5 cm) „Fast IPS“ QHD raiškos ekraną su 180 Hz atnaujinimo dažniu, ypatingai trumpu atsako laiku (iki 0,5 ms MPRT ir 1 ms „GtG“), „DisplayHDR 400“ ir visiškai naują, aplinkai draugišką dizainą.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Philips Evnia 27M2N5500“ gerina žaidimų patirtį savo tvariu, apdovanojimų pelniusiu dizainu, „Fast IPS“ ekranu, 180 Hz atnaujinimo dažniu ir „DisplayHDR 400“

„Philips Evnia 27M2N5500“ turi „Fast IPS“ technologijos ekraną, kuris žaidimams suteikia sklandumo, atkuria įtraukiančius ryškius vaizdus ir pasižymi greita reakcija. Šis ekranas turi „VESA DisplayHDR 400“ sertifikatą, palaiko 1,07 milijardus spalvų, gali pasigirti aukštu pikselių tankiu, todėl šis monitorius stebina ryškumu, kontrastu, sodria juoda spalva ir plačia ryškių spalvų palete.

„Philips Evnia 27M2N5500“ pasižymi ne tik ryškiomis spalvomis ir įtraukiančiais vaizdais, bet ir 180 Hz atnaujinimo dažniu bei trumpu įvesties vėlavimu – to reikia, kad žaidimai vyktų sklandžiai ir greitai, o judesiai beveik neišsilietų, nebūtų dvejinimosi. Dar geresnei žaidimų patirčiai užtikrinti šiame monitoriuje įdiegtos tokios funkcijos kaip „Smart MBR Sync“, kuri suderina 0,5 ms atsako laiką (MPRT) ir kintamą atnaujinimo dažnį („Adaptive-Sync“), kad vaizdai būtų ryškūs ir greiti, be susiliejimo.

Tuo tarpu „ShadowBoost“ funkcija paryškina tamsias scenas, kad jose būtų matoma daugiau detalių. „Philips Evnia 27M2N5500“ turi ir „Smart Crosshair“, kuris šaudyklėse padeda nusitaikyti.

Apdovanojimais įvertinta tvari konstrukcija

Šis monitorius – ekologiškos mąstysenos pavyzdys. Jis yra pirmas „Philips“ žaidimų monitorius su stovo kojelėmis, pagamintomis iš 35 % perdirbto plastiko, ir iš 85 % perdirbto plastiko pagamintu korpusu.

„Su „Evnia“ mes akivaizdžiai žengiame svarbų žingsnį didesnio tvarumo link“, - sakė Xeni Bairaktari, „Philips“ monitorių ir IT priedų pasaulinės rinkodaros vadovė ir ES rinkodaros direktoriaus pavaduotoja. „Viena iš pagrindinių mūsų vertybių – būti pozityviu ir įtakingu pramonės pionieriumi, todėl negalime vengti iššūkių, turime sąmoningiau rūpintis aplinka. Didžiuojamės šia nauja konstrukcija ir požiūriu, ir tikimės įkvėpti realius pokyčius žaidimų pramonėje.“

„Philips Evnia 27M2N5500“ buvo sukurtas įtraukiantiems žaidimams ir turi specialiai ilgoms žaidimų sesijoms ir kasdieniam naudojimui pritaikytų funkcijų. Jo išskirtinis dizainas buvo įvertintas 2023-ųjų „Red Dot“ ir „iF“ dizaino apdovanojimais. Jis turi savybių, kurios gerinti naudotojo savijautą ir užtikrina patogumą. „SmartErgoBase“ pagrindas leidžia keisti aukštį, pasukimą, ir pakreipimą. Šiame monitoriuje įdiegti ilgiems seansams optimizuoti „SmartImage“ žaidimų režimai, „EasySelect“ klavišas, leidžiantis greitai pasiekti ekrano meniu, akis nuo mėlynos šviesos poveikio saugantis „LowBlue“ režimas.

„Philips Evnia 27M2N5500“ kaina ir prieinamumas

Žaidimų monitorius „Philips Evnia 27M2N5500“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško puikių techninių charakteristikų ir nori savo žaidimų erdvę papildyti greitu ir įtraukiančiu monitoriumi.

„Philips Evnia 27M2N5500“ galima įsigyti nuo 2024 m. gegužės už gamintojo rekomenduojamą 249 eurų kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas