Pristatyti du nauji „Philips Evnia“ serijos monitoriai: pasiūlys dinamišką ir turtingą žaidimų patirtį, o tai užtikrins puikios techninės savybės

Pranešimas spaudai

2024-06-09, 07:54

0 komentarų

„Philips Evnia 3000“ monitorių seriją papildė du nauji modeliai. Entuziastingiems žaidėjams skirti 27 colių „Philips Evnia 27M2N3200A“ ir 24 colių 24M2N3200A pasižymi begale viliojančių savybių, tokių kaip „Fast IPS“ ekranas, „Full HD“ raiška, 180 Hz atnaujinimo dažnis, HDR10 ir „Smart Crosshair“ taikiklis. Tai užtikrina svaiginančią žaidimų patirtį ir daro šiuos monitorius maloniais naudoti kasdien.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatyti du nauji „Philips Evnia“ serijos monitoriai: pasiūlys dinamišką ir turtingą žaidimų patirtį, o tai užtikrins puikios techninės savybės

„Philips Evnia 27M2N3200A“ ir 24M2N3200A yra daugiau nei tinkami intensyviausiems šiuolaikiniams žaidimams. Jų „Full HD“ raiškos ekranai atsinaujina daugiau nei 180 kartų per sekundę, todėl judesiai juose yra itin sklandūs, o naudotojai gali labai tiksliai nusitaikyti į matomus priešininkus. 180 Hz atnaujinimo dažnis yra ne vienintelis privalumas – šie modeliai turi „Fast IPS“ ekranus, kurie reaguoja greičiau nei standartiniai ekranai, pasiekdami 1 ms atsako laiką („GtG“).

0,5 ms MPRT („Moving Picture Response Time“ – judančio vaizdo reakcijos laikas) ir aukšto atnaujinimo dažnio derinys reiškia, kad ekrane praktiškai nematyti išblukimo, vaizdo trūkinėjimo ar judesių susiliejimo. Atkuriamas nepriekaištingas ryškumas ir aiškumas net intensyviausiomis ir įtempčiausiomis akimirkomis.

Trumpas įvesties vėlavimas taip pat padeda greičiau reaguoti, nes laikas tarp komandos ir jos įvykdymo ekrane sutrumpinamas iki minimumo.

Specialios funkcijos dar geresniam žaidimui

„Philips Evnia 27M2N3200A“ ir 24M2N3200A monitoriai turi daug specialiai žaidimams sukurtų funkcijų. Pavyzdžiui, „Smart Crosshair“ taikiklis gerina taiklumą. Greita prieiga prie ekrano nustatymų meniu leidžia greitai keisti režimus: pirmojo asmens šaudyklės režimas paryškina tamsias scenas, todėl paslėptus objektus lengviau pastebėti; lenktynių režimas paryškina spalvas ir maksimaliai pagerina reakcijos laiką; tikro laiko strategijos režimas apima „SmartFrame“ technologiją, kad būtų išryškintos konkrečios detalės (pavyzdžiui, žemėlapis). Su tokiomis funkcijomis žaidėjai visada bus arčiau pergalės.

Laikantis „Philips Monitors“ įsipareigojimo saugoti aplinką, naujieji „Evnia 27M2N3200A“ ir 24M2N3200A yra surinkti naudojant ekologiškus komponentus; jų korpusai pagaminti iš 85 % perdirbto plastiko, o stovo kojelės ir viršutinis dangtelis – iš 35 % perdirbto plastiko.

Akims draugiškos technologijos

Komfortas yra labai svarbus norint mėgautis žaidimais ilgesnį laiką. „Philips Evnia 27M2N3200A“ ir 24M2N3200A monitoriuose įdiegtos akims draugiškos technologijos: „LowBlue“ režimas ir „Flicker-Free“ technologija, mažina akių įtampą ir nuovargį. Kad ilgos žaidimų sesijos būtų patogesnės, šie modeliai turi reguliuojamo aukščio stovus, todėl žaidėjai gali pasirinkti optimalią sėdėjimo padėtį ir išlaikyti gerą laikyseną. Be to, viršutinis dangtelis tarnauja kaip kabliukas ausinėms, o tai padeda išlaikyti tvarką ant žaidimų stalo.

„Philips Evnia 27M2N3200A“ ir „Philips Evnia 24M2N3200A“ kainos ir prieinamumas

„Philips Evnia 27M2N3200A“ ir 24M2N3200A monitoriai yra idealus pasirinkimas žaidėjams, ieškantiems greito, sklandaus ir įtraukiančio veiksmo.

Monitorių „Philips Evnia 27M2N3200A“ bus galima įsigyti nuo birželio vidurio, gamintojo rekomenduojama mažmeninė kaina – 199 eurų. Monitorių „Philips Evnia 24M2N3200A“ taip pat bus galima įsigyti nuo birželio vidurio, jo gamintojo rekomenduojama mažmeninė kaina – 169 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas