„Samsung“ ir „Google“ kuria neįtikėtiną produktą: naujasis įrenginys leis paversti išmanųjį telefoną itin galingu kompiuteriu

Tomas Eidukevičius

2023-05-25, 13:31

0 komentarų

Technologijų įmonės turi daug projektų, kurie neatitinka lūkesčių. Pavyzdžiui, „Google ChromeOS“ ir „Samsung“ DeX nebuvo tokios sėkmingos, kaip tikėtasi. Tačiau sklando gandai, kad „Samsung“ kuria naują įrenginį, kuriame bus suderintos „DeX“ ir „ChromeOS“. Tai gali būti būdas abiem įmonėms pasiekti norimą sėkmę.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ ir „Google“ kuria neįtikėtiną produktą: naujasis įrenginys leis paversti išmanųjį telefoną itin galingu kompiuteriu

„DeX“ yra platforma, leidžianti vartotojams prijungti savo „Samsung Galaxy“ išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius prie monitoriaus ar televizoriaus, norint sukurti darbalaukio patirtį. Prijungus prie didesnio ekrano, „DeX“ išplečia telefono ekraną ir suteikia prieigą prie viso dydžio klaviatūros ir pelės.

Tuo tarpu „ChromeOS“ yra lengva operacinė sistema, skirta „Chromebook“ kompiuteriams, kurie paprastai yra ekonomiški nešiojamieji kompiuteriai. Dabar šių dviejų produktų galia susilies.

Sklando gandai, kad „Samsung“ kuria naują įrenginį, kuriame „DeX“ platforma suderinama su „Google ChromeOS“. Teigiama, kad įrenginys, kuris, pasak gandų, bus vadinamas „DeXbook“, bus varomas „Exynos“ lustu ir gali būti anonsuotas kartu su nauja „Exynos“ varoma „Galaxy Book“, skirta „Windows“, veikiantiems „Arm“ pagrindu.

Kaip žinote, „Exynos“ yra „Samsung“ mobilusis procesorius. Paprastai jis naudojamas „Galaxy“ išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose, tačiau jis taip pat buvo panaudotas kai kuriuose nešiojamuosiuose kompiuteriuose. Teigiama, kad „Exynos“ efektyviau išnaudoja energiją nei „Intel“ lustai, todėl „DeXbook“ gali tapti patrauklesnis pasirinkimas vartotojams, ieškantiems ilgai veikiančios baterijos. Tačiau kalbant apie našumą, tai prastesnis pasirinkimas.

Šiuo metu „DeXbook“ vis dar yra gandų lygyje. Tačiau jei „Samsung“ nuspręs išleisti šį įrenginį, tai gali būti labai patrauklus pasirinkimas vartotojams, ieškantiems universalaus ir galingo nešiojamojo kompiuterio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas