„Sony“ oficialiai pristatė naujus „PRO“ pultus bei „VR2“ sistemą „PlayStation 5“ konsolei

Rokas Gaidys

2022-08-24, 10:45 (atnaujinta 2022-08-25, 13:00)

0 komentarų
„Sony“ oficialiai pristatė naujus „PRO“ pultus bei „VR2“ sistemą „PlayStation 5“ konsolei

Šią savaitę vaizdo žaidimų pasaulį drebina „Gamescom 2022“ konferencija, kurios metu yra pristatomi naujausi kuriniai, tačiau jos metu niekas per daug iš „PlayStation“ nesitikėjo, nes kiekvieną rudenį jie ir taip organizuoja savąjį renginį, kuriame pristato savo būsimus projektus. Nepaisant to, jie sugebėjo maloniai nustebinti. Apie virtualios realybės akinius kalbos sklandė jau senai, tačiau daugelis apie naująjį „PRO“ pultą greičiausiai išgirdo pirmą kartą.

Aišku, kad pratiškai buvo paskelbta tik apie jo egzistavimą, nes bent jau dabar nėra žinoma nei jo išleidimo data, nei galima kaina. Nors bent jau buvo papasakota apie naujas jo suteikiamas galimybes. Žaidėjai galės pagal save susiderinti jo klavišus, tai yra sukeisti juos vietomis ar net visiškai išjungti bei keisti vairalazdžių jautrumą. Visus šiuos nustatymus bus galima išsaugoti ir prisitaikyti kiekvienam žaidimui ar net jo stiliui individualiai bei savaime suprantama, kad viskas bus atliekama žaibiškai.

Tuo tarpu, „PlayStation VR“ sistema jau greitai sulauks oficialaus savo įpėdinio, kuris bus skirtas jau „PS5“ konsolei. Aišku, kad „VR2“ jau buvo pristatyta prieš kurį laiką, tačiau apie ją beveik nieko nebuvo žinoma, bet dabar jau yra bent kažkas aiškiau. „Sony“ savo „Instagram“ puslapyje pranešė, kad šie virtualios realybės akiniai pasirodys jau ateinančiais metais. Savaime suprantama, kad pastaroji sistema suteiks naujų galimybių bei įvairiausių patirčių, tačiau daugelis tikrai norėtų, kad ir originaliojo „PS VR“ žaidimai sulauktų kažkokių naujų pokyčių su jos įpėdiniu. Aišku, jog daugiau apie visa tai sužinosime jau netolimoje ateityje.

Kaip jau minėjome anksčiau, „PS Pro“ arba „DualSense Edge“ valdymo pulto išleidimo langas dar nėra skelbiamas, tačiau nereikia atmesti galimybės, kad jis gali pasirodyti labai greitai, galbūt net šiais metais arba blogiausiu atveju - kitąmet. Kadangi jau oficialiai pranešta, kad naujoji „VR“ sistema pasirodys jau labai greitai, tai nenuostabu, jog daugelis kartu tikisi ir naujojo pulto.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas