Tarptautinėje rinkoje debiutuoja „Red Magic“ žaidimų monitorius: prekybos vietose netrukus pasirodys 4K ekranu aprūpintas produktas

Tomas Eidukevičius

2023-03-30, 07:45

0 komentarų

Kinijos kompanija „Nubia“ dar praėjusią vasarą pristatė „Red Magic“ žaidimų monitorių, kuris debiutavo vietinėje rinkoje, tačiau dabar jis atkeliauja ir į tarptautinę erdvę, o jo prekyba prasidės jau balandžio pradžioje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Tarptautinėje rinkoje debiutuoja „Red Magic“ žaidimų monitorius: prekybos vietose netrukus pasirodys 4K ekranu aprūpintas produktas

Naujasis „Red Magic“ žaidimų monitorius aprūpintas 27 colių įstrižainės miniLED ekranu su 16:9 kraštinių santykiu, 4K raiška bei 178 laipsnių matymo kampu. Ši ekrano panelė pasižymi 10 bitų spalvų palaikymu, o taip pat turi HDR 1000 sertifikatą. Standartinis monitoriaus ryškumas siekia 650, o maksimalus – 1300 nitų. Žaidimų funkcijos apima pagalbą naudojant kryželį, laikmatį ir kadrų dažnio skaitiklį.

Verta paminėti ir tai, jog šis monitorius aprūpintas 160 Hz atsinaujinimo dažniu. „Red Magic“ ekranas taip pat gali būti pasuktas 90 laipsnių pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio rodyklę, o visomis kryptimis jame yra „Moving Picture Response Time“ technologija, kuri sumažina judesio susiliejimą ir pagerina vaizdo aiškumą.

Pranešama, jog nuo balandžio 3 dienos šis monitorius bus prieinamas JAV rinkoje, o balandžio 4 dieną atkeliaus ir į Malaiziją. Deja, tačiau informacijos apie „Red Magic“ produkto debiutą Europoje kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas