„Windows“ netrukus pasipildys galimybe, kurios daugelis laukė jau ilgiau: jau testuojama nauja funkcija, kurią daugelis vartotojų pasitiks plojimais

Lukas Snarskis

2023-12-28, 07:16

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis. Nepaisant to, pasiūloma ir reikšmingų atnaujinimų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Windows“ netrukus pasipildys galimybe, kurios daugelis laukė jau ilgiau: jau testuojama nauja funkcija, kurią daugelis vartotojų pasitiks plojimais

Daugelis „Windows“ operacinės sistemos naudotojų atkreipia dėmesį į gautus atnaujinimus tik tada, kai jie ką nors sugadina. Tačiau „Microsoft“ netrukus pasiūlys naujinį, kuris patiks daugeliui „Windows 11“ platformos naudotojų. Jau dabar testuojama nauja funkcija, kuri leis greitai perinstaliuoti operacinę sistemą.

„Microsoft“ netrukus pristatys naują integruotą atkūrimo sistemą, kuri leis iš naujo įdiegti arba atkurti „Windows 11“. Tai bus galima padaryti nukeliavus į „Windows Update“ nustatymus. Negana to, vartotojai galės išsaugoti visus kompiuteryje esančius duomenis ir failus.

Tokia naujovė jau yra prieinama „Windows 11 Insider Preview Build 25905“ operacinės sistemos versijoje, kurią gali išbandyti „Insider“ testuotojų programos dalyviai. Verta pastebėti ir tai, jog „Microsoft“ apie šią funkciją savo tinklaraštyje užsiminė dar prieš šešis mėnesius. Šios galimybės pasirodymas beta versijoje rodo, jog funkcija yra beveik paruošta ir netrukus bus prieinama visiems.

Iki šiol geriausias būdas iš naujo įdiegti arba atkurti „Windows 11“ išsaugant failus buvo naudoti „Microsoft Media Creation“ įrankį su specialiomis parinktimis. Nors abi parinktys leidžia atkurti operacinę sistemą išsaugant visus esamus failus, žinoma, kad atnaujinimas vietoje yra daug laiko reikalaujantis procesas. Savo tinklaraštyje „Microsoft“ teigia, kad ši naujoji priemonė pagreitins šį procesą ir gali būti naudinga daugeliu atvejų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas