Mažesnės kainos jau būti turbūt ir nebegali: daugelio pamilta „Xiaomi“ išmanioji apyrankė dar niekada nebuvo tokia pigi, įsigykite nedelsiant!

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įrenginių, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo. Daugelis mūsų naudojasi šios bendrovės išmaniaisiais telefonai, namuose turi „Xiaomi“ robotą dulkių siurblį bei įvairių kitų įrenginių. Tačiau vertėtų nepamiršti ir „Mi Band“ serijos apyrankių.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Mažesnės kainos jau būti turbūt ir nebegali: daugelio pamilta „Xiaomi“ išmanioji apyrankė dar niekada nebuvo tokia pigi, įsigykite nedelsiant!

„Xiaomi“ dar visai neseniai pristatė naująją „Xiaomi Smart Band 7“ išmaniąją apyrankę, kuri pasiūlys 1,62 colių įstrižainės AMOLED ekraną, o taip pat ir daugiau nei 150 skirtingų ekrano temų. Ir dabar ją galima įsigyti už neįtikėtinai žemą kainą. Lietuvoje ji kainuoja nuo beveik 50 eurų, o mūsų partneriai ją siūlo įsigyti vos už 40,19 eurus.

Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 7“ GLOBAL versija:

  • Nuolaidos kodas: HEKKAOCT7
  • Standartinė kaina: 59,19 eurai
  • Kaina su nuolaida: 40,19 eurai
  • Įsigykite dabar: spausti čia, kad įsigyti.

„Xiaomi Mi Band 7“ specifikacijos ir savybės

Visų pirma, naujoji „Xiaomi Mi Band 7“, kaip jau ir minėjome, pasižymi 1,62 colių įstrižainės AMOLED ekranu. Tai bene didžiausias pasikeitimas, lyginant su praėjusios kartos modeliu. Didesnis ekranas vartotojui suteikia daugiau patogumo – bus ne tik lengviau skaityti kas parašyta, bet ir pats valdymas turėtų būti gerokai patogesnis. Negana to, čia rasime ir daugiau nei 100 skirtingų ekrano dizaino variantų.

Bene didžiausias „Mi Band 7“ privalumas – puiki baterija. Išmanioji apyrankė pasiūlys iki 15 dienų veikimo su pilnu įkrovimu, esant įprastiniam naudojimui arba iki 9 dienų tiems, kurie itin aktyviai naudojasi įvairiomis „Xiaomi“ produkto galimybėmis. Tačiau tai tikrai ne vienintelis privalumas, kurį gali pasiūlyti šis nebrangus įrenginys.

„Xiaomi Mi Band 7“ palaiko net 120 skirtingų sporto režimų – tai iš esmės leis rasti tinkamiausią opciją bet kuriam jūsų atliekamam veiksmui. Viskas nuo užsiėmimų lauke iki treniruočių salės. Pažymima, jog ši apyrankė gali ne tik fiksuoti jūsų pratimų laiką bei sudegintas kalorijas, bet ir analizuoti jūsų širdies ritmą ir pan. Puikiam darbui atlikti naudojami PPG širdies ritmo, V02 jutikliai, o taip apt ir 3 ašių akseolerometras ir giroskopas.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas