Aiškėja pagrindinės pigesnio „Samsung“ išmaniojo laikrodžio specifikacijos ir dizaino ypatybės: sužinokite, ką gero pasiūlys naujasis „Galaxy Watch FE“ modelis

Lukas Snarskis

2024-06-04, 17:55

2 komentarai (-ų)

„Samsung“ jau ruošia naująjį „Galaxy S24 FE“ modelį, o jo pristatymas turėtų įvykti šią vasarą. Tačiau tai ne vienintelis „Galaxy FE“ serijos produktas, kuris bus pristatytas šiemet. Pietų Korėjos milžinė planuoja išleisti ir „Galaxy Watch FE“ išmanųjį laikrodį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja pagrindinės pigesnio „Samsung“ išmaniojo laikrodžio specifikacijos ir dizaino ypatybės: sužinokite, ką gero pasiūlys naujasis „Galaxy Watch FE“ modelis

Jau liepos 10 dieną turėtų įvykti „Samsung“ rengiamas „Unpacked“ renginys, kurio metu išvysime gausybę naujų produktų. Tarp jų – nauji „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ išmanieji telefonai, „Galaxy Watch7“ serijos išmanieji laikrodžiai, o taip pat ir kiek pigesnis laikrodis, kuris bus žinomas „Galaxy Watch FE“ pavadinimu.

Šiandien paaiškėjo ir daugelis naujojo „Samsung“ išmaniojo laikrodžio specifikacijų. Pranešama, jog „Galaxy Watch FE“ bus 40mm dydžio bei naudos 1,2 colių įstrižainės Super AMOLED ekraną su 396 x 396 taškų raiška. Šio modelio veikimą palaikys 247 mAh talpos baterija.

Išmanusis laikrodis naudos „Exynos W920“ procesorių bei turės 1,5 GB operatyviosios (RAM) ir 16 GB vidinės atminties. „Samsung Galaxy Watch FE“ pirkėjus pasieks su „Wear OS“ operacine sistema ir „One UI Watch 5.0“ vartotojo sąsaja.

Verta paminėti ir tai, jog ši „Samsung“ naujiena bus aprūpinta apsauga nuo vandens iki 50 metrų gylyje, o taip pat turės IP68 ir MIL-STD-810H sertifikatus, kas tik patvirtina įrenginio atsparumą įvairiems aplinkos veiksniams. „Galaxy Watch FE“ turės aliuminio korpusą.

Laikrodis taip pat turės akselerometrą, barometrą, bioelektrinio impedanso analizę, elektrinį širdies jutiklį, giroskopą, geomagnetinį jutiklį, ryškumo jutiklį ir optinį širdies ritmo matuoklį. Kaip jau minėjome, oficialus šios „Samsung“ pristatymas įvyks jau liepos 10 dieną.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas