Anksčiau nei tikėtasi: „Samsung“ pristatė (ne)naują „Galaxy Watch FE“ išmanųjį laikrodį, prekyboje pasirodys dar šį mėnesį

Lukas Snarskis

2024-06-14, 09:00

0 komentarų

Jau liepos 10 dieną turėtų įvykti „Samsung“ rengiamas „Unpacked“ renginys, kurio metu išvysime gausybę naujų produktų. Tarp jų – nauji „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ išmanieji telefonai, „Galaxy Watch7“ serijos išmanieji laikrodžiai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Anksčiau nei tikėtasi: „Samsung“ pristatė (ne)naują „Galaxy Watch FE“ išmanųjį laikrodį, prekyboje pasirodys dar šį mėnesį

Internete jau kuris laikas buvo kalbama ir apie „Samsung Galaxy Watch FE“ išmanųjį laikrodį. Iš pradžių buvo tikimasi, jog šis modelis debiutuos „Unpacked“ renginio metu, tačiau gamintojas taip ilgai nelaukė ir oficialiai jį pristato jau dabar.

Kaip ir buvo tikėtasi, „Galaxy Watch FE“ yra pervadintas „Samsung Galaxy Watch4“ variantas. Tiesa, šis išmanusis laikrodis turi vieną skirtumą – čia bus naudojamas safyro stiklas, kuris yra patobulinimas, lyginant su „Galaxy Watch4“.

Naujasis „Samsung Galaxy Watch FE“ bus prieinamas vieno dydžio – 40 mm. Išmanusis laikrodis turės 1,2 colių įstrižainės ekraną su 396 x 396 taškų raiška. Įrenginys veiks su „Exynos W920“ procesoriumi ir turės 1,5 GB operatyviosios (RAM) ir 16 GB vidinės atminties.

Laikrodžio veikimą palaikys 247 mAh talpos baterija, o pirkėjus šis modelis pasieks su „Wear OS“ operacine sistema ir „One UI 5 Watch“ vartotojo sąsaja. „Galaxy Watch FE“ Jis turi IP68 atsparumo dulkėms ir vandeniui reitingą, 5ATM ir MIL-STD-810H patvarumo reitingą.

„Samsung“ produktas taip pat turi „Bluetooth 5.3“, „Wi-Fi“, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo palaikymą, „Samsung BioActive“, akselerometrą, barometrą, giroskopo jutiklį, geomagnetinį jutiklį ir šviesos jutiklį.

Išmanusis laikrodis leis stebėti daugiau nei 100 skirtingų treniruočių, jis turi pažangią bėgimo analizę, personalizuotas širdies ritmo zonas, kūno kompozicijos analizę, taip pat pažangų miego stebėjimą su miego modelio stebėjimu ir miego instruktavimu.

Skelbiama, jog naujasis „Samsung Galaxy Watch FE“ kainuos maždaug 199 eurus, o jo prekyba prasidės jau birželio 24 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas