„Apple“ pristatė naująjį „watchOS 11“ operacinės sistemos versiją: bendrovės laikrodžiai pasipildys išplėstomis sveikatingumo ir aktyvumo stebėjimo galimybėmis

Lukas Snarskis

2024-06-11, 17:17

0 komentarų

Pirmadienį įvyko ilgai laukta „Apple“ spaudos konferencija, kurios metu sulaukėme naujienų apie bendrovės produktams skirtų operacinės sistemos versijų atnaujinimus. Žinoma, laukiamiausias įvykis – „iOS 18“ platformos pristatymas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Apple“ pristatė naująjį „watchOS 11“ operacinės sistemos versiją: bendrovės laikrodžiai pasipildys išplėstomis sveikatingumo ir aktyvumo stebėjimo galimybėmis

„Apple“ atstovai pademonstravo naujosios „iOS 18“ operacinės sistemos galimybes, o taip pat ir dirbtinio intelekto sprendimus, kurie bus žinomi kaip „Apple Intelligence“. Tačiau tai nebuvo vienintelė vakaro naujiena. Kompanijos atstovai pristatė ir „watchOS 11“ versiją.

Išmaniesiems laikrodžiams skirta platforma negavo „Apple Intelligence“ galimybės, tačiau gamintojas patobulino sveikatos stebėjimo galimybes. Naujoji „Vitals“ programėlė pateiks pagrindinius sveikatos stebėjimo rodiklius, tokius kaip širdies ritmas, deguonies kiekis kraujyje ir miego stebėjimas, ir įspėja, kai du ar daugiau šių rodiklių yra už normos ribų. Taip pat gausite patarimų, kaip pagerinti savo būklę.

Dar viena nauja galimybė – „Traning Load“. Ši funkcija apskaičiuoja, kaip stipriai spaudžiate savo kūną treniruočių metu per 28 dienų laikotarpį, apibendrintai įvertinant treniruotes nuo vieno iki dešimties. Veiklos žiedus dabar galima pristabdyti poilsio dienomis arba gydant traumą.

Taip pat galite keisti aktyvumo tikslus konkretiems laikotarpiams, pavyzdžiui, dienoms, savaitėms ar mėnesiams. Į „watchOS“ taip pat bus įdiegta funkcija „Check In“, kad galėtumėte įspėti artimuosius, kai saugiai atvyksite į kelionės tikslą. Į jūsų riešą taip pat keliauja „Apple Translate“ - palaikoma daugiau nei 20 kalbų.

Verta paminėti ir tai, jog „Smart Stack“ gauna naujas personalizavimo parinktis su galimybe pridėti naujus valdiklius, įskaitant „Shazam“, „Photos“ ir „Distance“. Taip pat galite gauti valdiklių pasiūlymų pagal dienos laiką, vietą ir kasdienę rutiną. Tiesioginė veikla, kurios premjera įvyko „iPhone 14 Pro“ serijoje, dabar keliauja į „watchOS 11“ kaip „Smart Stack“ dalis palaikomose programėlėse, pavyzdžiui, „Uber“.

„Apple“ išmaniųjų laikrodžių turėtojai, kurie priklauso „Apple Developer“ programai, naująją „watchOS 11“ operacinės sistemos versiją gali išbandyti jau dabar. Pirmoji vieša beta versija bus išleista liepos mėnesį, o pilnas atnaujinimas turėtų pasirodyti šį rudenį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas