CMF pristatė naująjį „Watch Pro 2“ išmanųjį laikrodį: už 69 eurus pasiūlys puikias specifikacijas bei išskirtines galimybes derinimo galimybes

Lukas Snarskis

2024-07-09, 09:00 (atnaujinta 2024-07-09, 15:57)

0 komentarų

„Nothing“ dar praėjusiais metais pristatė CMF prekinį ženklas, kuris skirtas pigesniems produktams pasiūlyti. Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie pirmąjį telefoną, pažymėtu būtent šiuo ženklu.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
CMF pristatė naująjį „Watch Pro 2“ išmanųjį laikrodį: už 69 eurus pasiūlys puikias specifikacijas bei išskirtines galimybes derinimo galimybes

Kaip ir tikėtasi, vakar, pirmadienį, buvo pristatytas pirmasis CMF prekiniu ženklu pažymėtas išmanusis telefonas, kuris bus žinomas kaip „CMF Phone 1“. Gamintojas pasiūlė nebrangų modelį, turintį ir keletą išskirtinių savybių. Tačiau tai nebuvo vienintelė naujiena.

CMF atstovai pristatė ir dar keletą naujienų, o tarp jų – ir naujas išmanusis laikrodis. Bendrovė dar praėjusiais metais buvo pademonstravusi „CMF Watch Pro“ variantą, o vakar pristatytas ir oficialus atnaujinimas, kuris bus žinomas kaip „Watch Pro 2“.

„CMF Watch Pro 2“ turi 1,32 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 466 x 466 taškų raiška ir 60 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos apvalios panelės maksimalus ryškumas siekia 620 nitų, o pirkėjai galės nustatyti vieną iš daugiau nei 100 ekrano vaizdų.

„Nothing“ taip pat pristato keičiamus išlenktus ir plokščius laikrodžio „Watch Pro 2“ apvadus, kurie kartu su 22 mm laikrodžio dirželiu leidžia keisti laikrodžio išvaizdą pagal savo stilių.

Laikrodis turi aliuminio lydinio korpusą ir vidurinį rėmelį, taip pat karūnėlės elementą, kuris padės naršyti po įrenginyje naudojamą vartotojo sąsają. Šių metų naujovė - pritaikomi valdiklių ekranai, kuriuos nuo pagrindinio ekrano skiria vos vienas brūkštelėjimas.

„CMF Watch Pro 2“ seka įprastą sveikatos rodmenų derinį, įskaitant širdies ritmą, deguonies prisotinimą kraujyje, streso ir miego stebėjimą su atnaujintu miego nustatymo algoritmu. Taip pat gausite daugiau nei 120 sporto režimų su specialiu „Cywee“ algoritmu, intervalinėmis treniruotėmis, asmeninėmis HR zonomis ir apšilimo pratimais. Čia įmontuotas GPS imtuvas užtikrina, kad jūsų pasivaikščiojimai, bėgimai ir žygiai būtų stebimi.

Treniruočių duomenis galite eksportuoti į „Strava“, „Apple Health“ ir „Google Health Connect“. Laikrodyje taip pat galite skambinti, valdyti medijos atkūrimą ir gauti pranešimus. Laikrodis turi IP68 atsparumo dulkėms ir vandeniui sertifikatą ir 305 mAh akumuliatorių, kurio veikimo trukmė - 11 dienų įprasto naudojimo ir 9 dienos intensyvaus naudojimo.

Skelbiama, jog šis išmanusis laikrodis kainuos 69 eurus, o jo prekyba prasidės jau liepos 12 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas