Į Europą atvyksta ir dar viena „Oppo“ naujiena: už 329 eurus bus siūlomas „Watch X“ išmanusis laikrodis, tačiau daugeliui mūsų jis jau kažkur matytas

Lukas Snarskis

2024-06-19, 12:00

0 komentarų

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie „Oppo“ planus Europoje pristatyti „Reno12“ serijos išmaniuosius telefonus. „Reno12“ ir „Oppo Reno12 Pro“ jau seniau buvo pademonstruoti Kinijoje, o dabar jie atkeliauja ir į mūsų regioną.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Į Europą atvyksta ir dar viena „Oppo“ naujiena: už 329 eurus bus siūlomas „Watch X“ išmanusis laikrodis, tačiau daugeliui mūsų jis jau kažkur matytas

Kinijos kompanijos atstovai vakar surengė spaudos konferenciją, kurioje buvo pristatyti Europos rinkai skirti „Oppo Reno12“ serijos išmanieji telefonai. Tačiau tai nebuvo vienintelė naujiena, skirta mūsų regionui.

„Oppo“ paskelbė, jog į Europą atkeliauja ir „Watch X“ išmanusis laikrodis, kuris jau anksčiau buvo pristatytas Kinijoje. Tiesa, toks sprendimas atrodo kiek netikėtas, kadangi šis įrenginys yra identiškas kaip ir „OnePlus Watch 2“. Skelbiama, kad Europoje jis kainuos 329 eurus.

Naujasis „Oppo Watch X“ aprūpintas 1,43 colių įstrižainės OLED ekranu su 466 x 466 taškų raiška. Išmaniojo laikrodžio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1“ procesorius, o šis modelis pirkėjus pasieks su „Wear OS 4“ operacine sistema.

Išmaniojo laikrodžio veikimą palaikys 500 mAh talpos baterija, o „Oppo“ atstovai patikino, kad tokio akumuliatoriaus užteks maždaug 100 valandų naudojimosi. Naudojant energijos taupymo režimą pilno įkrovimo pakaks maždaug 12 dienų. Verta paminėti ir tai, jog pilnas įkrovimas truks maždaug valandą.

Naujasis „Oppo“ laikrodis taip pat turi dviejų dažnių GPS, Wi-Fi, „Bluetooth“ ir NFC palaikymą. „Watch X“ aprūpintas ir IP68 ir 5ATM atsparumo sertifikatams, kas rodo, jog šis įrenginys nebijo vandens. Negana to, jis įveikė ir 16 MIL-STD-810H patvarumo testų

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas