Ilgai trukęs laukimas pagaliau baigėsi: „Samsung“ oficialiai pristatė „Galaxy Fit3“ išmanųjį laikrodį su didžiuliu ekranu ir puikiu baterijos tarnavimo laiku

Lukas Snarskis

2024-02-23, 17:11

2 komentarai (-ų)

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kuria ne tik „Galaxy“ serijos išmaniuosius telefonus, tačiau su jais debiutuoja ir nauji laikrodžiai. Dar šiemet galime sulaukti ir keleto naujų modelių, o vienas iš jų pristatytas jau dabar.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Ilgai trukęs laukimas pagaliau baigėsi: „Samsung“ oficialiai pristatė „Galaxy Fit3“ išmanųjį laikrodį su didžiuliu ekranu ir puikiu baterijos tarnavimo laiku

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie „Galaxy Fit3“ išmanųjį laikrodį, o neseniai įvyko ir oficialus jo debiutas. Kompanijos atstovai pademonstravo naująjį savo dėvimąjį įrenginį, kuris pasiūlys didelį ekraną, ilgą baterijos tarnavimo laiką ir keletą naujų galimybių.

Naujasis „Samsung Galaxy Fit3“ išmanusis laikrodis aprūpintas 1,6 colių įstrižainės AMOLED ekranu, kuris yra net 45 proc. didesnis nei ankstesnio modelio. Dešinėje pusėje rasime mygtuką, kuris padės valdyti šį įrenginį. Kaip jau minėjome, šis modelis aprūpintas ir naujomis galimybėmis.

„Galaxy Fit3“ modelis turi kritimo aptikimo funkciją, o taip pat ir SOS signalo galimybę, kuri suveikia penkis kartus paspaudus šoninėje briaunoje esantį mygtuką. Tai padarius jūsų buvimo vieta bus perduota prieš tai nustatytiems skubios pagalbos kontaktams.

„Samsung“ teigimu, pilno baterijos įkrovimo turėtų pakakti 13 dienų. Čia naudojama 208 mAh talpos baterija, tačiau išmanusis laikrodis nepalaiko belaidžio įkrovimo galimybės, todėl įkrovimas galimas tik pasitelkus specialų laidą. Prie puikaus baterijos tarnavimo laiko prisideda ir tai, jog čia nerasime „Wear OS“ ar kitos operacinės sistemos.

„Samsung Galaxy Fit3“ yra aprūpintas vos keliomis programėlėmis – tokiomis kaip kalendorius, orų aplikacija, laikrodis ar sporto stebėjimo galimybė. Skelbiama, jog šis produktas palaiko daugiau nei 100 treniruočių tipų, tačiau įrenginyje nėra GPS, todėl bet kokiai veiklai, susijusiai su judėjimu lauke, reikės susieto išmaniojo telefono, kad būtų galima geriau sekti.

Dėvimasis įrenginys taip pat seka miego režimą, žingsnius ir streso lygį, o visa ši informacija bus matoma „Samsung Health“ programėlėje.

Pranešama, jog naujasis „Galaxy Fit3“ modelis bus prieinamas pilkos, rausvai auksinės ir sidabrinės spalvų. Jau netrukus šis produktas pasirodys ir Europoje, tačiau „Samsung“ neatskleidė kiek ši naujiena galėtų kainuoti.

2 komentarų

Andrius

Produktas kurį pirks 25% pirkėjų, tobulėjimas į niekur, o tiksliau į ekraną 5×3cm, todėl bandymai integruoti visokius valdymus balsu, o Lietuva kaip visada liks pašonėje, bet užtai RUS ir ENG bus ištobulinti iki begalybės :).

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas