Kauno „Žalgirio“ gerbėjams tai patiks: prekyboje pasirodė riboto tiražo laikrodis, jau žinoma ir jo kaina

Pranešimas spaudai

2024-02-28, 09:00

0 komentarų

Kauno „Žalgiris“ 2023–2024 m. sezoną atidarė skambiai – pristatė naują logotipą ir įvaizdį. Kartu su šiais pokyčiais komanda pristatė ir visiškai atnaujintą drabužių liniją, o dabar ir solidų, visų ilgai lauktą aksesuarą – „Žalgirio“ laikrodį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Kauno „Žalgirio“ gerbėjams tai patiks: prekyboje pasirodė riboto tiražo laikrodis, jau žinoma ir jo kaina

Šį aksesuarą pagamino žinoma Šveicarijos laikrodžių gamintoja „Festina“, o viso projekto koordinavimą vykdė bendras LAIKRODZIAI.LT ir Kauno „Žalgirio“ kolektyvas.

Tai – jau antrasis bendras laikrodžio projektas. 2020 metais buvo pristatytas pirmasis bendromis jėgomis sukurtas laikrodis. Nuo to laiko tiek pati LAIKRODZIAI.LT parduotuvė, tiek Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas sulaukė daugybės užklausų apie būsimus projektus. Prabėgus kiek daugiau nei 3 metams, šis projektas išvydo dienos šviesą, o jį jau spėjo įvertinti ir patys žalgiriečiai.

„Nešiojau ir ankstesnį „Žalgirio“ laikrodį, o dabar bus puiki proga atsinaujinti aksesuarų kolekciją, – teigė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas. – Džiugu pratęsti bendradarbiavimą. Sirgaliai gana greitai išgraibstė ankstesnį tiražą, todėl dažnai sulaukdavome prašymų sukurti naują laikrodį. Mus džiugina naujojo laikrodžio išvaizda ir patogumas, todėl malonu „Žalgirio“ gerbėjams pasiūlyti ilgaamžį produktą.“

Ciferblate dominuoja žalia spalva, o pagrindinis akcentas jame – naujas komandos logotipas. Žalia spalva puošia ir juodos odinės apyrankės siūles, o net 3 skirtingų dirželių komplektacijoje randama ir pilnai žalia odinė apyrankė su oranžinės spalvos siūlėmis bei juoda silikoninė apyrankė.

Laikrodis turi kvarcinį japonišką mechanizmą, chronometrą ir WR100M vandens atsparumo lygį. Aksesuaro nešiotojams nereikės sukti galvos kur padėti šį laikrodį ir galės drąsiai su juo maudytis. Chronometro mygtukas ir sekundinė laikrodžio rodyklė – oranžinės spalvos ir simbolizuoja krepšinio kamuolį.

„Žalgirio“ laikrodis išleistas 2000 vnt. tiražu, kurių kiekvienas turi savo unikalų serijos numerį. Šiuo metu kiekvienas sirgalius gali rinktis bet kokį numerį iš 1200 tiražo, o netolimoje ateityje bus galima rinktis ir iš likusių 800 vnt. Laikrodžio kaina – 239 eurai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas