Liepos pabaigoje – naujo „Realme“ išmaniojo laikrodžio pristatymas, paskelbta, kada debiutuos „Watch S2“ modelis su dirbtinio intelekto sprendimais

Lukas Snarskis

2024-07-16, 17:15

0 komentarų

Kinijos kompanijos vadovai jau kuris laikas anonsuoja artėjantį „Realme 13 Pro“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymą. Kiek anksčiau, buvo skelbiama, kad pristatymas įvyks dar šį mėnesį, o dabar paaiškėjo ir oficiali išleidimo data.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Liepos pabaigoje – naujo „Realme“ išmaniojo laikrodžio pristatymas, paskelbta, kada debiutuos „Watch S2“ modelis su dirbtinio intelekto sprendimais

„Realme 13 Pro“ ir „Realme 13 Pro+“ pristatymas įvyks liepos 30 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale. Gamintojas žada, kad tai bus „pirmas profesionalus dirbtinio intelekto kameros telefonas“. Reklaminis plaktas atskleidžia, jog tokios savybės bus pritaikytos įrenginių kameroms.

Kinijos technologijų bendrovė ketina pristatyti ir naują išmanųjį laikrodį, kuris taip pat debiutuos liepos 30 dieną. Tos pačios spaudos konferencijos metu bus pademonstruotas naujasis „Realme Watch S2“ modelis, kuris pasiūlys ir dirbtinio intelekto sprendimus.

„Realme“ atstovai kol kas nėra atskleidę jokių techninių specifikacijų, tačiau jau žinoma, kad „Watch S2“ išmanusis laikrodis turės dirbtinio intelekto asistentą, kuris naudos „OpenAI“ sukurtą „ChatGPT“ pokalbių robotą. Deja, tačiau daugiau informacijos nėra pateikiama.

Kaip jau minėjome, „Realme Watch S2“ išmanusis laikrodis debiutuos jau liepos 30 dieną, kartu su „Realme 13 Pro“ serijos išmaniaisiais telefonais. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas