Naujos kartos „Google“ išmanusis laikrodis atrodys kaip jo pirmtakas, tačiau bendrovė gali būti paruošusi ir vieną staigmeną

Lukas Snarskis

2024-06-10, 19:55

0 komentarų

„Google“ jau seniai yra žymiai daugiau nei tik paieškos sistema ar skaitmeninių produktų kūrėja - pirmąjį savo pačios sukurtą telefoną kompanija išleido dar 2016-aisiais ir nuo to laiko sukelia vis didesnį šurmulį rinkoje, nuolat laukiančioje naujų produktų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naujos kartos „Google“ išmanusis laikrodis atrodys kaip jo pirmtakas, tačiau bendrovė gali būti paruošusi ir vieną staigmeną

Vienas iš ilgiausiai lauktų kompanijos fizinių produktų buvo „Google Pixel Watch“, kuris debiutavo dar 2022 metais. Pernai JAV bendrovė pristatė antros kartos modelį, o dabar jau kalbama ir apie naująjį „Pixel Watch 3“ išmanųjį laikrodį.

Neseniai internete pasirodė pirmieji maketai, kurie atskleidžia, jog naujasis „Google“ išmanusis laikrodis vizualiai atrodys taip pat kaip ir pernai išleistas „Pixel Watch 2“. Kaip galima matyti iš nuotraukų, įrenginys turės šoninėje briaunoje įmontuotą didelę besisukančią karūnėlę. Čia nerasime jokių kitų mygtukų.

Ir nors vizualiai naujasis „Pixel Watch 3“ atrodo identiškai, tačiau jis bus kiek mažesnis, tačiau storesnis. Skelbiama, jog su „Wear OS“ operacine sistema veiksiantis įrenginys bus 40,79 x 40,73 x 14 mm dydžio. Išmaniojo laikrodžio veikimą turėtų palaikyti 307 mAh talpos baterija.

Verta paminėti ir tai, jog šiemet „Google“ gali pristatyti net ne vieną, o du išmaniuosius laikrodžius. Neoficialias duomenimis, „Pixel Watch 3“ seriją gali papildyti „Pro“ modelis, kuris būtų kiek didesnis nei standartinis variantas. Deja, tačiau jo techninės savybės nėra žinomos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas