Netrukus debiutuos dar du nauji „Xiaomi“ produktai: paaiškėjo, kada išvysime naujas planšetes, o taip pat ir „Xiaomi Band 8“ apyrankę

Arnas Balčiūnas

2023-04-13, 11:07

1 komentaras

Technologijų kompanija „Xiaomi“ dar vasario pabaigoje pademonstravo „Xiaomi 13“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie jau kuris laikas prieinami ir lietuviams. Tačiau karščiausia metų naujiena – dar nepristatyta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus debiutuos dar du nauji „Xiaomi“ produktai: paaiškėjo, kada išvysime naujas planšetes, o taip pat ir „Xiaomi Band 8“ apyrankę

Dar vakar, paaiškėjo, jog balandžio 18 dieną bus pademonstruotas naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ išmanusis telefonas, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia. Dabar aiškėja, jog tai nebus vienintelė naujiena. Spaudos konferencijos metu ketinama pristatyti ir „Xiaomi Pad 6“ planšetes, o taip pat ir „Band 8“ išmaniąsias apyrankes.

Tikėtina, kad „Xiaomi“ pademonstruos bent dvi „Pad 6“ serijos planšetes - tai „Xiaomi Pad 6“ bei „Pad 6 Pro“. Kompanijos atstovų pasidalintame reklaminiame plakate nėra atskleidžiama ar išties ketinama pademonstruoti du modelius, tačiau galima įžvelgti pagrindines dizaino savybes.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi“ naująsias savo planšetes turėtų aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriais. Tiesa, pigesnis variantas gali naudoti „Snapdragon 870“ mikroschemų rinkinį.

Skelbiama, jog „Xiaomi Pad 6“ serijos planšetės turės LCD ekranus su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Neatmetamas variantas, jog „Pro“ modelis gali naudoti ir OLED paneles tam, kad pasiūlytų geresnes spalvas bei kontrastą. Abu „Pad 6“ variantai pasiūlys nuo 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

1 komentarų

Antanas

Vis reklamuojant įmonę kuri dirba su rusija, jį jau įtraukta į juodąjį sąrašą kaip karo rėmėja, ši kompanija rusijoje užima lyderio poziciją pagal parduodamus įrenginius.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas