„Nothing“ ruošia dar vieną staigmeną: ketina pristatyti dar vieną naują produktą, aiškėja pirmosios detalės

Tomas Eidukevičius

2023-06-28, 07:16

0 komentarų

Kaip visi žinome, „Nothing“ šiuo metu ruošiasi pristatyti savo antrąjį išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Nothing Phone 2“. Sklando gandai, kad šis telefonas turės „Snapdragon 8“ serijos mikroschemų rinkinį, kuris bus pirmasis tokio pobūdžio.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Nothing“ ruošia dar vieną staigmeną: ketina pristatyti dar vieną naują produktą, aiškėja pirmosios detalės

Taip pat buvo gauta pranešimų, kad įmonė kuria naują išmanųjį laikrodį. Sklando gandas, kad bendrovė išmanųjį laikrodį sertifikavo modelio numeriu D395. Šią ataskaitą pirmasis nutekino populiarus informacijos nutekintojas Mukul Sharma, praeityje padaręs keletą tikslių prognozių. Tai tas pats asmuo, kuris pirmą kartą nutekino prekės ženklą „CMF by Nothing“.

Jis pridūrė, kad prietaisas jau buvo sertifikuotas Indijos standartų biuro (BIS) modelio numeriu D395. Dėl šio sertifikato verta atkreipti dėmesį į tai, kad bendrovė gali išleisti laikrodį su nauju antriniu prekės ženklu. Įprastomis aplinkybėmis „Nothing“ savo įrenginius registruoja pagal savo prekės ženklą.

Tačiau BIS ataskaita rodo, kad D395 yra „CMF by Nothing“ įrenginio kategorijoje. Šis naujas pranešimas sukėlė naujų įtarimų ir spėlionių dėl galimo bendrovės plano įvesti antrinį prekės ženklą.

Nors „Nothing“ dar nepaskelbė jokio produkto su „CMF by Nothing“ prekės ženklu, bendrovė šį terminą pažymėjo prekės ženklu mažiausiai trijose šalyse. Šios šalys apima JAV, Australiją ir Jungtinę Karalystę. Be sertifikuoto pavadinimo, BIS nepateikė daugiau informacijos apie D395.

Nepaisant to, atrodo, kad „CMF by Nothing“ gali būti pasaulinis prekės ženklas, o ne orientuotas tik į Indijos rinką. Kitos kitų šalių reguliavimo institucijos, pavyzdžiui, JAV FCC, dar nepaskelbė jokių su D395 susijusių sąrašų. Tačiau tas pats galioja ir būsimam „Nothing Phone 2“.

Beje, „Nothing“ generalinis direktorius Carlas Pei jau užsiminė apie galimą „Nothing“ išmaniojo laikrodžio pristatymą. Vasario mėnesio „Twitter“ įraše jis pareiškė, kad pasiėmė „Samsung Galaxy Watch5“, kad sužinotų daugiau apie išmaniuosius laikrodžius. Tada jis paprašė atsiliepimų apie įvairius būdus, kuriais gerbėjai naudoja dabartinius išmaniuosius laikrodžius. Bendrovės „Twitter“ paskyroje taip pat buvo paskelbta vaizdo reakcija į paskelbtą „Nothing Watch“ atvaizdą. Tai pabrėžia bendrovės susidomėjimą išmaniųjų laikrodžių rinka.

Šiuo metu bendrovė dar nieko nepasakė apie „Nothing Watch“. Artėja kitas bendrovės išmanusis telefonas, kuriam kol kas bus skiriamas pagrindinis dėmesys. „Nothing Phone 2“ planuojama išleisti kitą mėnesį su „Snapdragon 8+ Gen 1“ mikroschemų rinkiniu. Tikimės, kad po kito išmaniojo telefono pristatymo bendrovė apsvarstys galimybę dirbti su „Nothing Watch“. Laukdami pranešimo apie „Nothing Phone 2“, taip pat galite įsigyti „Nothing Ear 2“ belaides ausines.

„Nothing“ yra įmonė, kuri yra gerai žinoma kaip gaminanti vienus unikaliausių produktų technologijų pasaulyje. Bendrovė pradėjo skaidraus dizaino tendenciją nuo tada, kai pristatė savo pirmąjį produktą, kuris yra „Nothing Ear (1)“. Po to buvo pristatytas pirmasis išmanusis telefonas su skaidriu užpakaliniu stiklu ir LED pranešimų lemputėmis. Kaip dizaino tendencija, „Nothing Watch“ taip pat naudos kelius skaidrius stiklus aplink kraštus. Jame taip pat gali būti skaidrūs šoniniai mygtukai, kad būtų sukurtas unikaliausias išmanusis laikrodis pramonėje.

Nepaisant to, kiek „Nothing“ būdingų dalykų gali būti įrenginyje, kol kas visa tai pagrįsta gandais, nes bendrovė dar nepaskelbė nieko oficialaus apie „Nothing Watch“.

Kaip nauja įmonė, „Nothing“ daugiausia dėmesio skiria kokybiškiems vidutinės klasės produktams, todėl vartotojams suteikiama gera vertė už jų pinigus. Todėl tikimės, kad „Nothing Watch“ bus prieinama alternatyva kitiems išmaniesiems laikrodžiams, pvz., „Apple Watch“ ir „Pixel Watch“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas