Pristatytas aukščiausios klasės „Xiaomi Watch S4 Sport“ išmanusis laikrodis: pasiūlys itin patvarų korpusą, fantastišką atsparumą vandeniui ir itin ryškų ekraną

Lukas Snarskis

2024-07-20, 16:35

1 komentaras

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ vakar surengė metinę spaudos konferenciją, kurios metu pristatė gausybę naujų produktų. Mes jau rašėme apie naujus sulenkiamus telefonus, tačiau tai nebuvo viskas, ką gamintojas paruošė.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatytas aukščiausios klasės „Xiaomi Watch S4 Sport“ išmanusis laikrodis: pasiūlys itin patvarų korpusą, fantastišką atsparumą vandeniui ir itin ryškų ekraną

Kinijoje įvykusio renginio metu debiutavo ir naujasis „Xiaomi Watch S4 Sport“ išmanusis laikrodis. Aukščiausios klasės įrenginys kainuos maždaug 250 eurų ir pasiūlys iš titano pagamintą korpusą bei safyro stiklą.

Išmanusis laikrodis galės būti derinamas su keturiais skirtingais dirželiais - fluoroelastomero, silikono, pinto ir titano „Milanese“. Naujasis „Watch S4 Sport“ taip pat pasiūlys puikias atsparumo savybes – su juo bus galima nardyti iki 40 metrų gylyje, o tai patvirtina ir PADI suteiktas EN13319 sertifikatas.

Kurdami šį įrenginį, „Xiaomi“ bendradarbiavo su laikrodžių gamintoju „Suunto“, kas leidžia pasiūlyti modernius sporto sekimo algoritmus, tokius kaip laktato slenksčio matavimas. Ši naujiena taip pat palaiko penkis GNSS su dvigubo dažnio veikimu.

„Xiaomi Watch S4 Sport“ aprūpintas 1,43 colių įstrižainės OLED ekranu, o maksimalus jo ryškumas sieks 2 200 nitų. Tai reiškia, kad vaizdas jame bus puikiai matomas net ir saulėtą dieną. Išmaniojo laikrodžio veikimą palaikys 586 mAh talpos baterija, gamintojo teigimu, pilno įkrovimo pakaks net iki 15 dienų.

Verta paminėti, jog širdies ritmo ir deguonies kiekio kraujyje jutiklį nugarėlėje taip pat saugo safyro stiklas. „Xiaomi“ atstovų teigimu, šis jutiklis pasiekia 97,2 proc. tikslumą. Įdomi funkcija yra ta, kad įmontuotas NFC gali veikti kaip automobilio rakteliai, tačiau tik su tam tikrais automobilių modeliais.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis laikrodis kainuos 250 eurų, tačiau kol kas jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie „Watch S4 Sport“ modelio debiutą tarptautinėje rinkoje – nėra pateikiama.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas