Pristatytas naujasis „Honor Watch GS 4“ išmanusis laikrodis: itin plonas produktas, o vienas iš modelių pasiūlys ir paauksuotą korpusą

Lukas Snarskis

2024-03-20, 17:10

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį ir artimiausiu metu sustoti neketina.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas naujasis „Honor Watch GS 4“ išmanusis laikrodis: itin plonas produktas, o vienas iš modelių pasiūlys ir paauksuotą korpusą

Prieš keletą dienų įvyko „Honor“ spaudos konferencija, kurios metu buvo pristatyti specialaus leidimo „Magic6“ serijos išmanieji telefonai, apie kuriuos skaityti galite čia. Kinijoje įvykusio renginio metu pristatyta ir nauja išmanioji apyrankė, o taip pat ir „Honor Watch GS 4“ išmanusis laikrodis.

Šis įrenginys aprūpintas 1,43 colių įstrižainės apvaliu AMOLED ekranu su 466 x 466 taškų raiška ir 326 ppi taškų tankiu. „Honor Watch GS 4“ palaiko daugiau nei 8 000 skirtingų ekrano temų, o pirkėjai taip pat galės susikurti ir savo norimą dizainą, įkeliant nuotraukas iš susieto prietaiso.

Naujasis „Honor“ laikrodis pagamintas iš 316L nerūdijančio plieno, o vienas iš įrenginio variantų turi ir paauksuotą korpusą. Verta pastebėti, jog šis įrenginys yra ganėtinai plonas ir jo korpuso storis siekia vos 10,5 mm, o dešinėje pusėje rasime du mygtukus.

„Honor Watch GS 4“ aprūpintas turi gausybe įprastinių sveikatos ir fitneso funkcijų, įskaitant širdies ritmo stebėjimą, miego stebėjimą, streso ir deguonies kiekio kraujyje matavimą. Jis taip pat gali matuoti kraujospūdžio lygį ir nustatyti prieširdžių virpėjimą.

Išmanusis laikrodis palaiko daugiau nei 100 vidaus ir lauko sporto režimų, įskaitant 85 pasirinktinius sporto režimus ir daugiau nei 10 profesionalių sporto režimų. Skelbiama, jog ši „Honor“ naujiena yra suderinama su visais įrenginiais, kuriuose veikia „Android 9“ ar naujesnė, o taip pat „iOS 11“ ar naujesnė operacinių sistemų versija.

Deja, tačiau gamintojas neatskleidė kokios talpos akumuliatorius naudojamas šiame modelyje. Nepaisant to, „Watch GS 4“ turėtų veikti iki 14 dienų, o 5 minučių įkrovimo turėtų pakakti visai dienai. Verta paminėti ir tai, jog šis modelis yra atsparus vandeniui, palaiko „Bluetooth 5.0“ ir NFC galimybes.

Pranešama, jog pigiausias „Honor Watch GS 4“ variantas kainuos 155 eurus. Deja, tačiau ar šie išmanieji laikrodžiai pasirodys ir Europoje – išlieka neaišku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas