„Samsung“ kitos savaitės nelaukia ir pristato laikrodžiams skirtą „Exynos W1000“ mikroschemų rinkinį, pasiūlys kone triskart didesnę spartą nei anksčiau

Lukas Snarskis

2024-07-03, 17:55

1 komentaras

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Samsung“ planuojamą „Unpacked“ pristatymo renginį, kurio metu išvysime gausybę naujų produktų. Tarp jų – nauji „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ išmanieji telefonai, „Galaxy Watch7“ serijos išmanieji laikrodžiai.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
„Samsung“ kitos savaitės nelaukia ir pristato laikrodžiams skirtą „Exynos W1000“ mikroschemų rinkinį, pasiūlys kone triskart didesnę spartą nei anksčiau

Artėjant didžiausiam šios vasaros pristatymui, „Samsung“ atstovai pranešė apie naująjį „Exynos W1000“ lustų rinkinį, kuris bus naudojamas netrukus debiutuosiančiuose „Galaxy Watch7“ ir „Watch7 Ultra“ išmaniuose laikrodžiuose. Pažvelkime, ką pasiūlys naujasis lustas.

„Exynos W1000“ yra ganėtinai didelis žingsnis į priekį, lyginant su senesnės kartos „W930“ variantu, kuris sukurtas naudojant 5 nm architektūrą. „Samsung“ čia panaudojo 3 nm GAA technologinį procesą su ventiliatoriaus ištraukiamo skydelio lygio pakuote (FOPLP), taip užtikrinant mažesnį korpusą ir geresnį šilumos išsklaidymą.

Lustas naudoja sistemos pakuotėje (SiP) metodą, kad integruotų maitinimo valdymo grandinę, o DRAM ir NAND flash atminčiai montuoti į SoC naudojamas įterptinis paketas pakuotėje (ePoP).

Procesorius turi „Cortex-A78“ didįjį branduolį, kurio maksimalus dažnis yra 1,6 GHz, ir keturis „Cortex-A55“, veikiančius iki 1,5 GHz dažniu. Naujasis mikroschemų rinkinys turi „Mali-G68 MP2“ vaizdo plokštę, palaikanti iki 640 x 640 taškų raiškos ekranus. Čia taip pat integruota 32 GB atmintis.

„Samsung“ atstovų teigimu, „Exynos W1000“ beveik 3 kartus greičiau atidaro programas nei ankstesnės kartos lustas. Naujasis lustas taip pat užtikrina 2,5D visada įjungtą ekraną su patobulintais laikrodžio ciferblatais ir sodriomis detalėmis.

Kaip jau minėjome, naujasis „Exynos W1000“ bus naudojamas „Samsung Galaxy Watch7“ ir „Galaxy Watch7 Ultra“ išmaniuose laikrodžiuose, kurie debiutuos jau liepos 10 dieną.

1 komentarų

Galėtumėt

Jūs gal galėtumėt pamokanti straipsnio įgarsintoja, kaip reikia skaityti terminus, arba dargeriau parašykit kai reikia tarti. Vis dėlto teko skaityti ką kalba. Truputėlį baisoka.
Bet vis dėlto ačiū.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas