„Xiaomi“ atskleidė kai kurias „Smart Band 9“ apyrankės savybes: daugelį nustebins ne tik atnaujintu dizainu ar funkcionalumu, bet ir įspūdingu baterijos veikimu

Lukas Snarskis

2024-07-18, 19:55

0 komentarų

„Xiaomi“ atstovai paskelbė, jog nauji sulenkiami įrenginiai bus pristatyti jau liepos 19 dieną. Kinijoje įvyksiančios spaudos konferencijos metu bus pristatyti naujieji „Mix Flip“ ir „Mix Fold 4“ išmanieji telefonai. Tačiau tai dar ne viskas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Xiaomi“ atskleidė kai kurias „Smart Band 9“ apyrankės savybes: daugelį nustebins ne tik atnaujintu dizainu ar funkcionalumu, bet ir įspūdingu baterijos veikimu

Jau rytoj, penktadienį, įvyksiančios „Xiaomi“ spaudos konferencijos metu debiutuos ir daugiau produktų. Kompanijos vadovai ketina pristatyti „Redmi K70 Ultra“ išmanųjį telefoną, kuris Europoje bus žinomas kaip „Xiaomi 14T Pro“, o taip pat ir naują išmaniąją apyrankę.

Spaudos konferencijoje laukiama ir „Xiaomi Smart Band 9“ pristatymo, o dabar aiškėja kai kurios šio produkto savybės. „Xiaomi“ atstovai pasidalino keliomis reklaminėmis nuotraukomis, kas atskleidžia naujojo produkto dizaino ypatumus.

Pranešama, kad išmanioji apyrankė bus specialaus leidimo su baltos keramikos korpusu. „Smart Band 9“ dirželis išsiskirs savo austa tekstūra. „Xiaomi“ atstovų teigimu, su šiuo produktu „mojuodami ranka ir pakeldami riešą galite parodyti savo madingą asmenybę“.

Naujoji „Xiaomi Smart Band 9“ turės patobulintą sveikatingumo funkcijų stebėjimo modulį, kuris, kaip teigiama, užtikrina atitinkamai 7,9 proc. ir 16 proc. miego stebėjimo ir širdies ritmo stebėjimo tikslumą. Taip pat bus patobulintas vibracijos grįžtamasis ryšys, kuris dabar palaiko iki 20 vibracijos režimų, apimančių daugiau nei 25 naudojimo scenarijus.

Gamintojo teigimu, naujoji apyrankė leis mėgautis puikiu baterijos tarnavimo laiku. Pilno įkrovimo turėtų pakakti net 21 dienai. Palyginimui, ankstesnis modelis galėjo pasiūlyti 16 dienų veikimą su vienu pilnu akumuliatoriaus įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas