„Xiaomi“ priklausanti „Black Shark“ ruošia naują išmanųjį laikrodį: pasiūlys puikias atsparumo savybes ir ilgą baterijos tarnavimo laiką, pristatymas jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-04-23, 17:55

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę produktų, o kai kurie iš jų priklauso ir dukterinėms bendrovėms. Daugeliui turėtų būti gerai žinomas ir prekinis ženklas „Black Shark“, kuris kasmet pristato naujus žaidimams skirtus telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ priklausanti „Black Shark“ ruošia naują išmanųjį laikrodį: pasiūlys puikias atsparumo savybes ir ilgą baterijos tarnavimo laiką, pristatymas jau netrukus

„Black Shark“ dažniausiai pristato tik išmaniuosius telefonus ar jiems skirtus produktus, tačiau netrukus ketina žengti ir į visiškai naujus vandenis. Dar neseniai rašėme apie planuojamą pristatyti išmanųjį žiedą, o dabar „Xiaomi“ dukterinė kompanija anonsuoja ir naują laikrodį.

Internete pasirodė pirmoji informacija apie „Black Shark GS33“ išmanųjį laikrodį, kuris pasižymės puikiomis atsparumo savybėmis. Naujasis įrenginys yra sertifikuotas pagal MIL-STD standartą, apimantį 15 patvarumo protokolų, įskaitant žemą ir aukštą temperatūrą, taip pat atsparumą vandeniui ir dulkėms.

Išmanusis laikrodis turės 1,43 colių įstrižainės AMOLED ekraną, integruotą GPS imtuvą bei leis stebėti daugiau nei 100 sporto režimų. „Black Shark GS33“ baterijos talpa nėra atskleidžiama, tačiau vieno įkrovimo turėtų pakakti maždaug 21 dienai naudojimosi.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada įvyks oficialus šio įrenginio debiutas. „Black Shark“ neatskleidė detalesnių specifikacijų ar šio laikrodžio kainos. Kaip bebūtų, pristatymas turėtų įvykti jau netrukus, o visą tai rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas