„OnePlus Pad Go“ planšetė dabar parduodama už ženkliai mažesnę kainą nei įprasta: vos už 207 eurus pasiūlys didžiulį ekraną bei išskirtines galimybes

Partnerio turinys

2024-07-13, 10:55 (atnaujinta 2024-07-13, 11:32)

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai praplėtė savo siūlomų produktų asortimentą. Jeigu anksčiau bendrovė pristatydavo po kelis telefonus per metus, tai dabar kuriama ir daugiau įvairių įrenginių, o tarp jų – ir planšetės.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„OnePlus Pad Go“ planšetė dabar parduodama už ženkliai mažesnę kainą nei įprasta: vos už 207 eurus pasiūlys didžiulį ekraną bei išskirtines galimybes

Dar praėjusių metų pabaigoje „OnePlus“ pristatė vidutinės klasės „Pad Go“ planšetinį kompiuterį, kuris Lietuvoje parduodamas nuo maždaug 276 eurų. Tačiau šį įrenginį galima įsigyti ir už ženkliai mažesnę kainą ir tai leis sutaupyti kone 70 eurų.

Internetinėje parduotuvėje „Gshopper“ šis planšetinis kompiuteris parduodamas vos už 207,20 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant jums reikėtų panaudoti nuolaidos kodą gshopper30, kuris ir suteiks minėtą nuolaidą.

EU version OnePlus Pad Go 8+128G

EU version OnePlus Pad Go 8+128G

Kaina: 207.2€

Pasiūlymas nebegalioja

Verta paminėti ir tai, jog čia parduodama tarptautinei rinkai skirta „OnePlus Pad Go“ planšetės versija. Ir nors ji atkeliauja iš Kinijoje esančio sandėlio, tačiau „Gshopper“ pažymi, kad pirkėjams nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

„OnePlus“ planšetė aprūpinta 11,35 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su 1720 x 2408 taškų raiška. Čia naudojama panelė pasižymi 90 Hz atsinaujinimo dažniu, o kraštinių santykis – 7:5. Nesunku pastebėti, kad naujasis modelis turi ganėtinai didelius ekrano rėmelius, o priekinėje dalyje įmontuota 8 MP asmenukių kamera.

„OnePlus Pad Go“ planšetė veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties, o ją bus galima praplėsti atminties kortele. Šio įrenginio nugarėlėje taip pat rasime 8 MP kamerą, kuri įmontuota specialiame apskritime.

Naujosios planšetės veikimą palaikys 8 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. „OnePlus“ į šį modelį įdiegė „Android 13“ operacinės sistemos pagrindu sukurtą „OxygenOS 13.2“ platformos versiją. Verta paminėti, jog pirkėjams bus pasiūlytos ir specialios galimybės, kurios leis itin paprastai dalintis informacija, jeigu naudojamas ir „OnePlus“ sukurtas telefonas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas