Aiškėja, ką pasiūlys naujoji „OnePlus Pad 2“ planšetinis kompiuteris: pasiūlys daug galios, tačiau tai nebus visiškai naujas produktas

Lukas Snarskis

2024-07-08, 12:00 (atnaujinta 2024-07-09, 12:27)

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie gausybę naujų „OnePlus“ produktų, o tarp jų – „OnePlus Nord 4“ išmanusis telefonas, „Nord Buds 3 Pro“ belaidžiai ausinukai ar „OnePlus Pad 2“ planšetinis kompiuteris. Dabar aiškėja, kada įvyks oficialus pristatymas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja, ką pasiūlys naujoji „OnePlus Pad 2“ planšetinis kompiuteris: pasiūlys daug galios, tačiau tai nebus visiškai naujas produktas

„OnePlus“ atstovai paskelbė, jog naujausių produktų pristatymas bus surengtas liepos 16 dieną. Oficiali spaudos konferencija įvyks Milane, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti internetu. Renginio pradžia – 16:00 val. Lietuvos laiku.

Šio renginio metu bus pristatyta ir naujoji „OnePlus Pad 2“ planšetė. Dabar aiškėja, kad tai nebus visiškai naujas modelis. Gamintojas tarptautinei rinkai ketina pasiūlyti tiesiog pervadintą „OnePlus Pad Pro“ variantą.

Tai reiškia, jog šis planšetinis kompiuteris bus aprūpintas 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su 2 120 x 3 000 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Naujasis modelis pasižymi 7:5 kraštinių santykiu, o taip pat palaiko ir „Smart Stylus Pro“.

Planšetinio kompiuterio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesorius su 8 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Pad Pro“ modelį energija aprūpins 9 510 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

Kaip jau minėjome, oficialus „OnePlus Pad 2“ planšetinio kompiuterio bei kitų bendrovės naujienų pristatymas įvyks jau liepos 16 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas