Aiškėja, kada debiutuos naujosios „Galaxy Tab S10“ serijos planšetės, „Samsung“ ketina pristatyti vienu modeliu mažiau nei įprasta

Lukas Snarskis

2024-07-16, 07:55

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Samsung“ planuojamą „Unpacked“ pristatymo renginį, kurio metu išvydome gausybę naujų produktų. Tarp jų – nauji „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ išmanieji telefonai, „Galaxy Watch7“ ir „Galaxy Ultra“ laikrodžiai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja, kada debiutuos naujosios „Galaxy Tab S10“ serijos planšetės, „Samsung“ ketina pristatyti vienu modeliu mažiau nei įprasta

Dar prieš įvykstant spaudos konferencijai, buvo skelbiama, jog „Samsung“ turėtų pristatyti ir „Galaxy Tab S10“ serijos planšetinius kompiuterius. Tačiau tokie gandai nepasitvirtino, o dabar pasirodė ir naujos informacijos. Aiškėja, kada gali įvykti pastarasis pristatymas.

Neoficialiais duomenimis, „Samsung Galaxy Tab S10“ serijos planšetiniai kompiuteriai bus pristatyti spalio mėnesį. Deja, tačiau tiksli data kol kas nėra žinoma. Gamintojas ketina keisti savo strategiją ir šiemet debiutuos tik du modeliai – tai „Galaxy Tab S10+“ ir „Galaxy Tab S10 Ultra“.

Tai reiškia, jog šiemet mes neišvysime standartinio „Samsung Galaxy Tab S10“ varianto, kuris turėjo tapti pernai metais išleisto „Galaxy Tab S9“ modelio atnaujinimu. Manoma, kad gamintojas tokį sprendimą galėjo priimti dėl prastų pardavimų.

Priminsime, jog internete neseniai buvo pasirodę „Galaxy Tab S10 Ultra“ modelio maketai, o tai atskleidžia tam tikras dizaino detales ir įrenginio galimybes. Šis planšetinis kompiuteris ir toliau turės asmenukių kamerų iškirpimą, o čia ir vėl bus įmontuoti du objektyvai. Analogiškas sprendimas naudojamas dar nuo „Galaxy Tab S8 Ultra“ modelio išleidimo, kuris įvyko prieš keletą metų.

Naujasis „Samsung“ planšetinis kompiuteris bus 326.4 x 208.6 x 5.45 mm dydžio, o analogiškų matmenų buvo ir praėjusių metų modelis. Šio įrenginio svoris kol kas nėra žinoma, tačiau jis veikiausiai bus panašus kaip ir 2023 metais išleisto varianto ir sieks 732 gramus.

Galinėje dalyje rasime dvi kameras ir įdubusią liniją, kurioje magnetu galima laikyti „S Pen“ rašiklį. Kol kas nieko neįprasto. Aplink šonus akivaizdžiai matomi keturi garsiakalbiai, kuriuos tradiciškai derina AKG. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kokiomis techninėmis savybėmis pasižymės ši „Samsung“ planšetė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas