„Apple“ pristatė naujieną, kurios daugelis laukė keturiolika metų: į bendrovės planšetinius kompiuterius atkeliauja ilgai laukta programėlė, atsiras ir dirbtinio intelekto sprendimai

Lukas Snarskis

2024-06-11, 07:55

0 komentarų

„Apple“ pasaulinė kūrėjų konferencija (WWDC) daugiausia skirta kūrėjams. Tačiau tai taip pat yra galimybė atlikti tam tikrą rinkodarą su gerai išreklamuojamu pagrindiniu pranešimu ir naujų „Apple OS“ versijų anonsu, dėl kurių „iPhone“, „iPad“ ir „Mac“ vartotojai suklūsta.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Apple“ pristatė naujieną, kurios daugelis laukė keturiolika metų: į bendrovės planšetinius kompiuterius atkeliauja ilgai laukta programėlė, atsiras ir dirbtinio intelekto sprendimai

Kaip ir buvo tikėtasi, „Apple“ pristatė naująjį „iOS 18“ operacinės sistemos versiją, kuri daugeliui „iPhone“ išmaniųjų telefonų turėtojų bus prieinama jau šį rudenį. Tačiau tai nebuvo vienintelė bendrovės naujiena, paskelbta pirmadienio vakarą.

JAV technologijų bendrovės atstovai paskelbė ir apie naująją „iPadOS“ operacinės sistemos versiją, kuri bus prieinama „iPad“ planšetiniams kompiuteriams. Ir čia – istorinės naujienos. „Apple“ užtruko net 14 metų kol pagaliau sukūrė „iPad“ įrenginiams skirtą skaičiuotuvo programėlę.

„Apple“ taip pat pristato naują plaukiojančią skirtukų juostą, kuri yra programėlių viršuje kaip sparčioji jungtis ir virsta šonine juosta. Tai bus prieinama kaip API programuotojams ir suteiks galimybę programėlių viduje naudoti kontekstinius meniu, lengviau naršyti ir ieškoti dokumentų.

Į „iPadOS 18“ taip pat bus įdiegtos pagrindinio ekrano ir programėlių personalizavimo parinktys bei atnaujinta „Photos“ programa iš „iOS 18“, taip pat „Apple Intelligence“, skirta „iPad“ su M1 ar naujesniu lustu.

Naujosios „Apple“ dirbtinio intelekto funkcijos apima pranešimų prioritetų nustatymą, galimybę apibendrinti informaciją, paveikslėlių kūrimą ir atnaujintą „Siri“ asistentę. Bendrovė dabar leidžia išbandyti programėlių kūrėjams skirtą versiją, o pirmoji atvira beta versija bus išleista kitą mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas