„Apple“ ruošiasi atnaujinti savo planšetes: nauja „iPad mini“ versija gali pasiūlyti OLED ekraną su dar didesne įstrižaine nei anksčiau

Tomas Eidukevičius

2023-11-28, 11:00

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Apple“ kasmet atnaujina savo produktų linijas. Bendrovė dar visai neseniai pristatė naujus išmaniuosius telefonus bei laikrodžius, o dabar ruošiamasi ir naujų planšečių bei nešiojamų kompiuterių pristatymams, kurie turėtų įvykti kitąmet.


„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Apple“ ruošiasi atnaujinti savo planšetes: nauja „iPad mini“ versija gali pasiūlyti OLED ekraną su dar didesne įstrižaine nei anksčiau

„Apple“ jau artimiausiu metu planuoja pereiti prie OLED ekranų naudojimo naujausiuose „MacBook“ nešiojamuose kompiuteriuose, o taip pat ir „iPad“ planšetėse. Kol kas nėra žinoma kada tiksliai tai įvyks, tačiau internete pasirodė įdomių pranešimų apie naujas „Apple“ planšetes, kurios turėtų debiutuoti 2026 metais.

Remiantis „ETNews“ informacija, JAV technologijų milžinė ketina pristatyti septintos kartos „iPad mini“ ir „iPad Air“ planšetes, kurios naudotų LTPS OLED ekranų paneles. „mini“ modelis turėtų gauti net 8,7 colių įstrižainės ekraną, kuomet šiuo metu rinkoje esantis variantas turi tik 8,3 colių įstrižainę.

Neoficialiais duomenimis, „iPad“ planšetės su OLED ekranais gali debiutuoti jau kitąmet. 2024 metais tikimasi pamatyti „iPad Pro“ modelius su 11 ir 13 colių įstrižainėmis, kurie naudotų būtent OLED ekranus. Tikimasi, jog „Pro“ variantai naudos LTPO paneles, o „mini“ ir „Air“ variantai pirkėjus pasiektų su LTPS OLED ekranais.

Informacijos apie ateityje planuojamus pristatyti „MacBook“ nešiojamus kompiuterius su OLED ekranais kol kas nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas