Europoje debiutuoja nauja „OnePlus“ planšetė: pasiūlys didžiulį ekraną ir galingą procesorių už daugeliui prieinamą kainą

Lukas Snarskis

2024-07-17, 07:55

0 komentarų

Kaip ir buvo tikėtasi, vakar, antradienį, įvyko „OnePlus“ organizuota spaudos konferencija, kurios metu pristatyta keletas naujų produktų. Neabejotinai laukiamiausia šios dienos naujiena – tai „OnePlus Nord 4“ išmanusis telefonas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Europoje debiutuoja nauja „OnePlus“ planšetė: pasiūlys didžiulį ekraną ir galingą procesorių už daugeliui prieinamą kainą

Apie naująjį „OnePlus Nord 4“ išmanųjį telefoną galite skaityti paspaudę čia. Ir tai buvo ne vienintelė naujiena. Kompanijos atstovai taip pat pristatė ir Europos rinkai skirtą „OnePlus Pad 2“ planšetinį kompiuterį.

„OnePlus Pad 2“ yra aukščiausios klasės bendrovės planšetė, kuri pasižymi 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su 2 120 x 3 000 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Naujasis modelis pasižymi 7:5 kraštinių santykiu, o taip pat palaiko ir „Smart Stylo 2“.

Planšetinio kompiuterio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesorius su 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „OnePlus“ naujiena taip pat aprūpinta šešiais garsiakalbiais, „Bluetooth 5.4“ ir „Wi-Fi 7“ palaikymu.

„Pad 2“ modelį energija aprūpins 9 510 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Tiesa, europiečius ši „OnePlus“ naujiena pasieks be įkroviklio pakuotėje, todėl jį teks įsigyti atskirai arba naudoti jau turimą.

Pranešama, jog šis planšetinius kompiuteris bus prieinamas tik pilkos spalvos, o jo prekyba prasidės rugpjūčio 1 dieną. „OnePlus Pad 2“ bus parduodamas nuo 550 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas