„Geekbench“ platformoje aptikta dar nepristatyta „OnePlus“ planšetė: veiks su „Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi, aiškėja ir kitos specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-06-04, 17:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai praplėtė savo siūlomų produktų asortimentą. Jeigu anksčiau bendrovė pristatydavo po kelis telefonus per metus, tai dabar kuriama ir daugiau įvairių įrenginių, o tarp jų – ir planšetės.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Geekbench“ platformoje aptikta dar nepristatyta „OnePlus“ planšetė: veiks su „Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi, aiškėja ir kitos specifikacijos

„Geekbench“ platformoje pasirodė informacija apie naują „OnePlus“ kuriamą planšetinį kompiuterį, kuris čia žymimas kaip „OPD2404“. Tikėtina, kad tai bus „OnePlus Pad 2“ modelis, veiksiantis su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi.

Testavimo platformoje aptiktas planšetės modelis veikia su „Android 14“ operacine sistema ir turi 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. Vieno branduolio testuose „Pad 2“ modelis rinko 2 103, o kelių branduolių – 6 297 taškus.

Tikėtina, jog „OnePlus Pad 2“ bus identiškas modelis kaip ir „Oppo Pad 3“. Pastarosios planšetės debiuto laukiama jau artimiausiu metu, o taip pat yra žinoma ir keletas pagrindinių savybių. Abu šie įrenginiai turėtų pasižymėti 12,1 colių įstrižainės LCD ekranu su 3 000 x 2 120 taškų raiška, o kraštinių santykis – 7:5.

Planšetinis kompiuteris taip pat turės 8 MP kamerą priekinėje dalyje, o nugarėlėje – 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas objektyvas.

Planšetė veikiausiai naudos „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesorių ir turės 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. „Pad 3“ modelis turėtų pasiūlyti ir metalinį korpusą, o taip pat ir galimybę įrenginį atrakinti su veido atpažinimo technologija. Tiesa, kokiu būdu tai veiks – nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas