„Honor“ pristatė du naujus planšetinius kompiuterius: vienas iš modelių pasiūlys aukštos klasės savybes ir gausybę dirbtinio intelekto funkcijų, antrasis bus prieinamas už patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2024-07-13, 17:15

0 komentarų

Kartu su naujuoju „Magic Vs3“ modeliu, kuris bus prieinamas už patrauklią kainą, „Honor“ vadovai pristatė ir aukščiausios klasės „Honor Magic V3“ sulenkiamą išmanųjį telefoną. Tačiau renginio metu pademonstruota ir daugiau naujienų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Honor“ pristatė du naujus planšetinius kompiuterius: vienas iš modelių pasiūlys aukštos klasės savybes ir gausybę dirbtinio intelekto funkcijų, antrasis bus prieinamas už patrauklią kainą

Penktadienį surengtos spaudos konferencijos metu, „Honor“ pristatė du naujus „Android“ planšetinius kompiuterius. Renginio metu atskleista informacija apie „MagicPad 2“ modelį, o taip pat ir „Honor Pad 9 Pro“. Pažvelkime į šių prietaisų galimybes.

„Honor MagicPad 2“ kaina ir specifikacijos

Naujasis planšetinis kompiuteris aprūpintas 12,3 colių įstrižainės OLED ekranu. Čia naudojama 10 bitų panelė su 144 Hz atsinaujinimo dažniu, 3 000 x 1 920 taškų raiška, o maksimalus ryškumas sieks 1 600 nitų.

„Honor MagicPad 2“ planšetė veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 10 050 mAh talpos baterija su 66W įkrovimo galimybe.

Planšetinio kompiuterio nugarėlėje rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o priekinėje dalyje – 9 MP objektyvas. Verta paminėti ir tai, jog „MagicPad 2“ korpuso storis sieks vos 5,8 mm ir tai yra ploniausias šios serijos įrenginys.

Ši „Honor“ naujiena pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „MagicOS 8.0“ vartotojo sąsaja. Žinoma, čia rasime ir gausybę dirbtinio intelekto galimybių, kurias suteikia naujasis „Qualcomm“ mikroschemų rinkinys.

Planšetė palaikys „Bluetooth 5.3“ ir „Wi-Fi 6“ ryšio technologijas. Gamintojas čia įmontavo ir aštuonis garsiakalbius, kurie gavo „Imax Enhanced“ sertifikatą. Pirkėjams ši naujiena bus prieinamas baltos, juodos ir žydros spalvų, o kaina prasidės nuo 367 eurų.

„Honor Pad 9 Pro“ kaina ir specifikacijos

Planšetinis kompiuteris aprūpintas 12,1 colių įstrižainės LCD ekranu su 2.5K raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta paminėti ir tai, jog gamintojas šį įrenginį pardavinės dviejų skirtingų versijų – vienas turės paprastą LCD ekraną, o kitas bus padengtas specialia medžiaga, kuri sumažina ekrano mirgėjimą.

„Honor Pad 9 Pro“ veiks su „MediaTek Dimensity 8100“ procesoriumi ir turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Ši „Honor“ naujiena pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „MagicOS 8.0“ vartotojo sąsaja.

Naujosios „Honor“ planšetės veikimą palaikys 10 050 mAh talpos baterija su 35W įkrovimo galimybe. Įrenginio nugarėlėje rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o priekinėje dalyje – 5 MP objektyvas.

Planšetė palaikys „Bluetooth 5.2“ ir „Wi-Fi 6“ ryšio technologijas, o pirkėjams ji bus prieinamas pilkos ir žydros spalvų. Skelbiama, jog pigiausias modelis bus parduodamas nuo 280 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas